Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ne dandik çıktın be dark evo 3g m7220 ikinci şarj girişin bozuldu...
Bilgisayar_3092091.jpg

Bilgisayar_3092092.jpg

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Zaten sarji operatöre bağlama kadar saçma bir iddia görmemiştim. Güzel diss olmuş :)
Azda olsa bağlı diye biliyorum. Telefon sinyalin az olduğu yerde daha kuvvetli sinyal alabilmek için daha çok enerji harcıyor bu yüzden sarjin daha çabuk tükeniyor. Bu forumda görmüştüm bunu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama bana mantıklı gelmişti.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Yazıcı kaç aydır bozuk sanıyordum... biraz önce kablosunu yukarı kaldırınca bilgisayar görmeye başladı ve yazdırma işlemini başarıyla tamamladı...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Azda olsa bağlı diye biliyorum. Telefon sinyalin az olduğu yerde daha kuvvetli sinyal alabilmek için daha çok enerji harcıyor bu yüzden sarjin daha çabuk tükeniyor. Bu forumda görmüştüm bunu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama bana mantıklı gelmişti.
Buda şarjı en azından %50 artırmiyor ama değilmi turkcell öyle demiş ;)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Cümleten günaydın arkadaşlar. Herkes mutlu bir gün geçirmesi dileğiyle.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Yazıcı kaç aydır bozuk sanıyordum... biraz önce kablosunu yukarı kaldırınca bilgisayar görmeye başladı ve yazdırma işlemini başarıyla tamamladı...
Benim yazıcı da yazdırmıyordu kablosunu değiştirince çalışmıştı sende de aynı sorun var

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Buda şarjı en azından %50 artırmiyor ama değilmi turkcell öyle demiş ;)
Kesinlikle etkilemez ama turkcell orada farkli bir durumdan bahsediyor olabilir. Reklamlada alttan hızlı bir yazi geçer ya bütün gerçekler yazar ama kimse okuyamaz o ufacik yaziyi belki reklamda öyle bir ayrinti vardir :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Günaydın sdn dostlari, bir sdn okuru bütün ios haberlerine dandios yazip durmus sabahtan beri bunla uğraşıyorum

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Şöyle dusunelim evet mesela baz istasyonu uzaktaysa telefon bağlanmak için daha fazla güç harcar. Bu yillarin gerçeği. Ama farklı bir teknoloji kullanıyoruz(!) diyor bazilari. 2g-3g var suan. yeni bisey eklendi de bizmi duymadik :D teli 2g ye alinca güç tüketimi azaliyor çünkü baglanti kalitesi çok istemiyor. ve en ucra yerlerde var zaten 2g. Ama bu da var zaten yillardir :D. Yapicagi en mantikli is baz istasyonlarindaki bağlantı gücünü arttirmak ve telefonların daha az güç harcamasii sağlamak. Bu da yeni bi teknoloji değil :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Selam,pazar günleri güzel ama dışarısı avmler kalabalık oluyor bundan dolayı sevmiyorum.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Forumda herhangi bir hack ile ilgili (örn. Ağ Dinlemesi) döküman paylaşımı yasak mı ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Güzel diyorsa değişin sizde hocam :)

nalet tablet gece yere düştü 1metre yüksekten ekran üzerine ama kırılmadı...
kırılması gerek yada bozulmalı hatta gt-s5360 da bozulmalı ki değişim mecbur olsun da bir dark evo 3g m7200 boşta galiba onu kakalarlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Forumda herhangi bir hack ile ilgili (örn. Ağ Dinlemesi) döküman paylaşımı yasak mı ?

bilgilerini paylaşma sonra ergenuslar ile onların zarar verdikleri ile muhatab olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...