Türk Olmak başka bişi ya içten söylüyorum)
Ne korku ne başka bişi birde bina eski![]()
Azda olsa bağlı diye biliyorum. Telefon sinyalin az olduğu yerde daha kuvvetli sinyal alabilmek için daha çok enerji harcıyor bu yüzden sarjin daha çabuk tükeniyor. Bu forumda görmüştüm bunu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama bana mantıklı gelmişti.Zaten sarji operatöre bağlama kadar saçma bir iddia görmemiştim. Güzel diss olmuş![]()
Bende aynısını dedim yemin ederim ki reklam çıktığında
Buda şarjı en azından %50 artırmiyor ama değilmi turkcell öyle demişAzda olsa bağlı diye biliyorum. Telefon sinyalin az olduğu yerde daha kuvvetli sinyal alabilmek için daha çok enerji harcıyor bu yüzden sarjin daha çabuk tükeniyor. Bu forumda görmüştüm bunu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama bana mantıklı gelmişti.
Hocam şu tableti yenilemeyi düşünmüyor musun? Tablet bırak diyor artıkne dandik çıktın be dark evo 3g m7220 ikinci şarj girişin bozuldu...
![]()
![]()
GünaydınGüzel bir pazar sabahından günaydın![]()
Benim yazıcı da yazdırmıyordu kablosunu değiştirince çalışmıştı sende de aynı sorun varYazıcı kaç aydır bozuk sanıyordum... biraz önce kablosunu yukarı kaldırınca bilgisayar görmeye başladı ve yazdırma işlemini başarıyla tamamladı...
Kesinlikle etkilemez ama turkcell orada farkli bir durumdan bahsediyor olabilir. Reklamlada alttan hızlı bir yazi geçer ya bütün gerçekler yazar ama kimse okuyamaz o ufacik yaziyi belki reklamda öyle bir ayrinti vardirBuda şarjı en azından %50 artırmiyor ama değilmi turkcell öyle demiş![]()
Dikkat etmedimKesinlikle etkilemez ama turkcell orada farkli bir durumdan bahsediyor olabilir. Reklamlada alttan hızlı bir yazi geçer ya bütün gerçekler yazar ama kimse okuyamaz o ufacik yaziyi belki reklamda öyle bir ayrinti vardir![]()
Kolay gelsinGünaydın sdn dostlari, bir sdn okuru bütün ios haberlerine dandios yazip durmus sabahtan beri bunla uğraşıyorum
Şu hayatta ne işsizler var anlamasi zor harbinden.Günaydın sdn dostlari, bir sdn okuru bütün ios haberlerine dandios yazip durmus sabahtan beri bunla uğraşıyorum
Şöyle dusunelim evet mesela baz istasyonu uzaktaysa telefon bağlanmak için daha fazla güç harcar. Bu yillarin gerçeği. Ama farklı bir teknoloji kullanıyoruz(!) diyor bazilari. 2g-3g var suan. yeni bisey eklendi de bizmi duymadikAzda olsa bağlı diye biliyorum. Telefon sinyalin az olduğu yerde daha kuvvetli sinyal alabilmek için daha çok enerji harcıyor bu yüzden sarjin daha çabuk tükeniyor. Bu forumda görmüştüm bunu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama bana mantıklı gelmişti.
Panelden kolayca halledersinGünaydın sdn dostlari, bir sdn okuru bütün ios haberlerine dandios yazip durmus sabahtan beri bunla uğraşıyorum
Hocam şu tableti yenilemeyi düşünmüyor musun? Tablet bırak diyor artık![]()
benim elimde değil alan salaklar başka bişey almıyor bu güzel diyorlar bunu diyeninde evotabı var.
Pazar gezmesi için avm ye mi.gidilir![]()
Güzel diyorsa değişin sizde hocam![]()
Forumda herhangi bir hack ile ilgili (örn. Ağ Dinlemesi) döküman paylaşımı yasak mı ?