Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Hayırlı Cumalar 

Katılıyorum ahmet Bey. Bir tartışma olmuş ise bir huzursuzluk, ceza veriliyorsa iki tarafada verilmeli. Konu kapatılarakta gerçek saklanmamalı.Huzur bozucu bir mesaj degildi [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]. cok ayip ettin mesajimi silerek![]()
bu daha baslangic mucadeleye devam [emoji1]Katılıyorum ahmet Bey. Bir tartışma olmuş ise bir huzursuzluk, ceza veriliyorsa iki tarafada verilmeli. Konu kapatılarakta gerçek saklanmamalı.
yazık la. ne diyeyim acınacak haliniz var. objektifliğinizde sıkıntı var. kendinizi biraz hesaba çekseniz iyi edersiniz. o kadar emeği olan adamları keyfinize uymadığı için banlayabiliyorsunuz. babanızın forumu olmuş sanki.
Orucu uykuyya geçiriyor şu an birçok kişi de ondanForumun eski havsı yok.
Orucu uykuyya geçiriyor şu an birçok kişi de ondan![]()
Tatilde olmasam sabaha kadar oynarız be bro, burada ADSL yok. Laptopta anca offline oynuyorum. Sen bende Steam'de ekli misin?Abi gelde bizde rekabetçiyle geçirelim orucu![]()
Tatilde olmasam sabaha kadar oynarız be bro, burada ADSL yok. Laptopta anca offline oynuyorum. Sen bende Steam'de ekli misin?
Bi tartışmada modla tartışıyordu blother. Mod blothere cahil cühela dedi. Sonra Brother ban yedi.Ya önemli olayları hep kaçırıyorum. Nolmuş forumda öyle, Bloother obfrau süresiz ban yemiş, Sucrofe de ban yemiş ama kaç gün görünmüyor. Ramazanda bile olaylar olaylar.
sözlü taciz varsa karşılıklı var. mod taciz edince normal mi?Olaya taraflı bakıyorsunuz, ortada sözlü taciz var, emretme var.
sözlü taciz varsa karşılıklı var. mod taciz edince normal mi?