Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Ders çalışmama isteksizliği [emoji46][emoji47][emoji53]

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Huzur bozucu bir mesaj degildi [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]. cok ayip ettin mesajimi silerek :(

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Huzur bozucu bir mesaj degildi [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]. cok ayip ettin mesajimi silerek :(
Katılıyorum ahmet Bey. Bir tartışma olmuş ise bir huzursuzluk, ceza veriliyorsa iki tarafada verilmeli. Konu kapatılarakta gerçek saklanmamalı.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Lady Gaga konser biletimide aldım 16 Eylülde MotherMonster'ı göreceğim sonunda :wub:
[video=youtube;ohs0a-QnFF4]http://www.youtube.com/watch?v=ohs0a-QnFF4[/video]

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Katılıyorum ahmet Bey. Bir tartışma olmuş ise bir huzursuzluk, ceza veriliyorsa iki tarafada verilmeli. Konu kapatılarakta gerçek saklanmamalı.
bu daha baslangic mucadeleye devam [emoji1]
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] bi arkadasimin mesaji var yazsam banlanirim ama ya [emoji17]

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
yazık la. ne diyeyim acınacak haliniz var. objektifliğinizde sıkıntı var. kendinizi biraz hesaba çekseniz iyi edersiniz. o kadar emeği olan adamları keyfinize uymadığı için banlayabiliyorsunuz. babanızın forumu olmuş sanki.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
yazık la. ne diyeyim acınacak haliniz var. objektifliğinizde sıkıntı var. kendinizi biraz hesaba çekseniz iyi edersiniz. o kadar emeği olan adamları keyfinize uymadığı için banlayabiliyorsunuz. babanızın forumu olmuş sanki.

aynen öyle. iki üç kişi forumu biraz fazla sahiplendiği için onlarca değerli üyeyi kaybettik. gündem konusundaki eski tartışmalar nerde, şimdiki tartışmalar nerde. önceden bi konuyu uzun uzadıya konuşacak, tartışacak onlarca kişi vardı, şimdi ise yaş ortalaması küçük birkaç kişi var. buyursunlar onları yönetsinler.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Forum gittikçe köklü ve saygın üyelerini kaybediyor.Şimdi gördüm @Korpe de gitmiş kendi isteğiyle.Üzüldüm bayağı.Şu an moderatörler dışında kalan eski üyelerin sayısı 10 15'i geçmez.Onların muhabbetide kimsede olmuyor malesef.Acaba o kadar üyenin kendi isteğiyle gitmelerinde suçlu olan yönetim mi yoksa üyeler mi ? Çok merak ediyorum açıkcası.

Allah @|SeYYaH| 'ı eksik etmesin başımızdan şu forumda.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Tatilde olmasam sabaha kadar oynarız be bro, burada ADSL yok. Laptopta anca offline oynuyorum. Sen bende Steam'de ekli misin?

Ekliyim ya abi Complex_Harmony :D Gerçi artık KenpachiTR yaptım :D Tamam abi sıkıntı yok sen tatilden gelince oynarız :D

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ya önemli olayları hep kaçırıyorum. Nolmuş forumda öyle, Bloother obfrau süresiz ban yemiş, Sucrofe de ban yemiş ama kaç gün görünmüyor. Ramazanda bile olaylar olaylar.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya önemli olayları hep kaçırıyorum. Nolmuş forumda öyle, Bloother obfrau süresiz ban yemiş, Sucrofe de ban yemiş ama kaç gün görünmüyor. Ramazanda bile olaylar olaylar.
Bi tartışmada modla tartışıyordu blother. Mod blothere cahil cühela dedi. Sonra Brother ban yedi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bu insani bir durum sadece insanlar kendini beğenir kibir insani bir şey.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Olaya taraflı bakıyorsunuz, ortada sözlü taciz var, emretme var.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Uçuşta olanlara çok üzüldüm özellikle Bloother'e kahroldum :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...