Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
YOKMU YARDIM EDECEK KİMSE YAA

slm kardeşim ya ben kendi telefonuma cwm temalarını yüklemek istiyorum telefon sony xperia z1 telefon rootlu ama bootloader kilidi açık mı kapalı mı bilmiyorum birde bootloader kilidini açmasak cwm temalarını yükleyemez miyiz nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim tşkler...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
12 ay mid, 10 küsür ayda adc oynadım. Bunların haricindede rahat 5 6 ay karışık oynamışımdır. Eğer supun sağlamsa ezer geçeriz botu :P

Midde bende o zaman :D Dereceli takım kuralım [SDN] diye hatta dur kurdum :D İsteyen olursa takıma alcam. Oyunu birde kaydederiz of süper olur.

Kurmuşlar benden önce :(

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
çeşitleri hakkında fikrim yok ama evin sürekli süpürülmesi gerek o ikisini tutunca üçüncü ne yapıyor?
Söylerim de en kısa yol ilaçlayıp ölülerini süpürmek aslında. İkisini tutabilirim de üçüncü beni görür görmez kaçıyor. Herkesten kaçıyor üç kağıtçı.
Hahaha :D Birader 2 gündür sabah uyandığımda bacaklarımı bişey ısırmış olarak uyanıyorum.Nasıl kaşınıyor anlatamam.Bu sabahta bir uyandım belimin yan tarafını delik deşik etmiş birşey.Sıra halinde 5-6 ısırk var.Hepsi kabarmış inanılmaz kaşınıyor.Sonra çorabımı giyerken ayağımda siyah birşey gördüm.Tam parmağımla dokuncaktım zıpladı kaçtı."Ulannn" dedim.Pire bu.Önceden çok sıkıntı yaşadık bizim apartman pirelerle ilgili.Bahçede kedi çok.2 de köpek var.Dönem dönem böyle pire baskınları oluyor.Bir keresinde bütün apartmanı mazotla yıkamıştık anca öyle kurtulmuştuk.Neyse biri kaçtı sonra bi tane daha gördüm ayağımda onu yakaladım.Tırnağımla ezdim öldü.Pire öldürmenin tek yolu tırnakla ezmek.Gece delik deşik etmişler yahu.Heryerim kaşınıyor.Birde karşı komşunun evinde 4-5 kedi bi tanede köpek var.Geçen gün söyleniyodu pire bastı evi diye büyük ihtimal ondan geldi bizede.Pirelerden nefret ediyorum.En nefret hayvanlardan biri.
:) Sizin evi daha çok basmış belli ki, bizdekiler yavru ve küçüklerini gördük hep milimetrik boyları var beyaz halıda fark ediliyor anca.
Bir de bunlar ısırdıkça hemen gelişip yumurta bırakmaya başlıyormuş, pire başı 18 tane felan. Beni ayak bileğimden yaralamışlar gece de kaşıya kaşıya bi hal etmişim. Kardeşim deyince anladım neyin kaşıntısı olduğunu.
Kedi köpek sıkıntıymış eve yakın yerde. Kaşındığımda bakıyorum hemen pire mi diye, olsa öldürecek hemen.
Evet tırnak harici ölmüyor parmakla sıksak deri arasında kalıyor sadece, parmağı açınca zıpp:)

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ekledim ikinizi Raul benim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vikings biz giriyoruz bi ara gel beraber maç atka :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Portal sepeti denen şeyi kim yaptı bilen var mı? Şöyle uzun uzun şiirler yazmak istiyorum o ....... arkadaşa..

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
League of legends oynayalım bali tr serveri oynayan varsa beraber atalım maç.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Dün geceden beri internette sıkıntı vardı, mobil paketim de bitmişti, şunu anladım:

İnternetsiz kalmış bir bt38'in hayat damarlarından biri kopmuş demektir.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] Turkcell reklamında da oynadın mıydı sen :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
@bt38 Turkcell reklamında da oynadın mıydı sen :D

Bugünkü halimden iyi bi reklam senaryosu çıkardı :D

Annem sağolsun internet kablosunu oynatmış, kabloyu kontrol etmek haricinde herşeyi yaptım ama olmadı. Az önce ttnet i aradım, onlar eve giren ilk telefon kablosuna bağlayın diyince olay çözüldü :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=329337]Eric Cartman[/MENTION] [MENTION=83278]M.Şamil CAN[/MENTION] Arkadaşlar ... bu konuya girip oyundaki bilgilerinizi yazın herkes burdan bir birini eklesin :)
[MENTION=83278]M.Şamil CAN[/MENTION] adcniz burda hazır ''sık de sıkıyım abi'' :D

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yugang 2 diye oyun çıkmış bugün biz kuzenle indiriyoruz bakalım güzelse size oyundan ss bilgiler veririm :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
En baba mini cooperın vergisiz fiyatı 29.750 euro vergilerle beraber 50.902 ye çıkıyor. 21.152 euro vergi nedir akıl almıyor

D

Deleted member 216045

SDN Okuru

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hayirli cumalar Allah kabul etsin dua etmeyi unutmayin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...