Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
:biggrin::w00t::mrgreen::4:
le le le kpssTelefon kulübesinde halay çekmeliyim.
le le le kpss![]()
Bizimmi üyemiz az ?
ikisi de önde gelen iyi forumlardan biri benim gözümde.aslında cok az deyil ama forumun sol alt köşesine her gün bakıyorum üye sayısı 215 binlerde bide (reklam olmasın ama) donanımhaber in forumuna bakıyorum sayı 1.300.000+ lerde yinede site içeriği, web tasarımı açısından en iyi forum sdn forum:biggrin:
Forum Tapatalkta yavaş mobil tarayıcıda yavaş masaüstünde yavaş bıktırdı artık yav.
Ne zaman bişey yapmayı düşünüyorsunuz? Kendı kendine düzenlemesini mi bekliyorsunuz?
Forumda ki yavaşlığı moderasyon yaparken yöneticiler daha fazla yaşıyor. Üyeler yavaşlığın farkında bile olmadığı zamanlarda bile biz fark ediyoruz. Önlem almaya çalışıyoruz.
Şu anki yavaşlık günler öncesinden bildirildi ama sorunun nereden kaynaklandığı bulanamıyor bulunduğu an çözülecek. Bizde beklemedeyiz...
Şunu da ekleyeyim ttnet dns ile çok daha yavaşlıyor. Farklı dnsler de biraz daha iyi sanki..
@ConfickerBelasi
@-ConfickerBelasi
Bak tam senlik bi site.
1112211.com boş vakti olanlar baksın ilginç bi site
çok ilginç yahu. yaklaşık 1 saattir bu şahsın girdilerini okuyorum. basit düşünen ama çok zeki biri izlenimi bıraktı şu ana kadar. yazdıkları bozuk türkçesine rağmen o kadar akıcı geliyor ki, sayfayı kapatasım gelmiyor.
çok ilginç yahu. yaklaşık 1 saattir bu şahsın girdilerini okuyorum. basit düşünen ama çok zeki biri izlenimi bıraktı şu ana kadar. yazdıkları bozuk türkçesine rağmen o kadar akıcı geliyor ki, sayfayı kapatasım gelmiyor.