Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Foruma bir ara girmedim bir forum bu kadar mı değişir yahu ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Forumda sorun var gene sanki? Diğer sitelere bağlanırken sorun yok bi burda var.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Forumda ve sitede ara sıra Databese error veriyor bi kaç gündür.

Biri banlandı diye kahrolanlar, ne desek boş.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
onu bunu bırakın windows 7 32gb toshiba hayabusa'ya kurulur mu? 8 görmezden geliyor.
psu hdd'yi beslemeye yetmiyor artık elementery os kullanıyorum bu yüzden...

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Mühendislik öğrencisi olmanın anlamı "Tuvalete hesap makinasıyla girmek" demektir. :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
3ujana7a.jpg

Gece gece ne guldum :D erhan atakan yaptigi yoruma bakin

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]
@-ConfickerBelasi

Bak tam senlik bi site. :D
1112211.com boş vakti olanlar baksın ilginç bi site

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
selamlar sdn halkı (gerçi üyeler cok az ama olsun bir kişi=bin kişidir) :lol::laugh:

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bizimmi üyemiz az ?

aslında cok az deyil ama forumun sol alt köşesine her gün bakıyorum üye sayısı 215 binlerde bide (reklam olmasın ama) donanımhaber in forumuna bakıyorum sayı 1.300.000+ lerde yinede site içeriği, web tasarımı açısından en iyi forum sdn forum:biggrin:

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
aslında cok az deyil ama forumun sol alt köşesine her gün bakıyorum üye sayısı 215 binlerde bide (reklam olmasın ama) donanımhaber in forumuna bakıyorum sayı 1.300.000+ lerde yinede site içeriği, web tasarımı açısından en iyi forum sdn forum:biggrin:
ikisi de önde gelen iyi forumlardan biri benim gözümde.
üyelik ilişkileri burada biraz daha samimi. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Forum Tapatalkta yavaş mobil tarayıcıda yavaş masaüstünde yavaş bıktırdı artık yav.
Ne zaman bişey yapmayı düşünüyorsunuz? Kendı kendine düzenlemesini mi bekliyorsunuz?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
He yav. Benim internet girmiyor artık. Hotspot ile giriyorum yav.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
10 bini geçince aktif kişi sayısı sorunlar oluyor genelde bunu fark ettim database error gibi :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ne olduysa bu mesajların kendi kendine güncellenmesi eklentisinden sonra oldu. Bende de yavaş, neredeyse alıştım artık. Sadece başka bir forum sitesi açınca fark bariz belli oluyor. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Forum Tapatalkta yavaş mobil tarayıcıda yavaş masaüstünde yavaş bıktırdı artık yav.
Ne zaman bişey yapmayı düşünüyorsunuz? Kendı kendine düzenlemesini mi bekliyorsunuz?

Forumda ki yavaşlığı moderasyon yaparken yöneticiler daha fazla yaşıyor. Üyeler yavaşlığın farkında bile olmadığı zamanlarda bile biz fark ediyoruz. Önlem almaya çalışıyoruz.

Şu anki yavaşlık günler öncesinden bildirildi ama sorunun nereden kaynaklandığı bulanamıyor bulunduğu an çözülecek. Bizde beklemedeyiz...

Şunu da ekleyeyim ttnet dns ile çok daha yavaşlıyor. Farklı dnsler de biraz daha iyi sanki..

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Forumda ki yavaşlığı moderasyon yaparken yöneticiler daha fazla yaşıyor. Üyeler yavaşlığın farkında bile olmadığı zamanlarda bile biz fark ediyoruz. Önlem almaya çalışıyoruz.

Şu anki yavaşlık günler öncesinden bildirildi ama sorunun nereden kaynaklandığı bulanamıyor bulunduğu an çözülecek. Bizde beklemedeyiz...

Şunu da ekleyeyim ttnet dns ile çok daha yavaşlıyor. Farklı dnsler de biraz daha iyi sanki..

Birde alıntılar ile ilgili sorun var abi , şöyle ki biri alıntı yaptığında şuan alıntı yaptığı değil eski alıntılar bildirim olarak geliyor .

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
@ConfickerBelasi
@-ConfickerBelasi

Bak tam senlik bi site. :D
1112211.com boş vakti olanlar baksın ilginç bi site

çok ilginç yahu. yaklaşık 1 saattir bu şahsın girdilerini okuyorum. basit düşünen ama çok zeki biri izlenimi bıraktı şu ana kadar. yazdıkları bozuk türkçesine rağmen o kadar akıcı geliyor ki, sayfayı kapatasım gelmiyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
çok ilginç yahu. yaklaşık 1 saattir bu şahsın girdilerini okuyorum. basit düşünen ama çok zeki biri izlenimi bıraktı şu ana kadar. yazdıkları bozuk türkçesine rağmen o kadar akıcı geliyor ki, sayfayı kapatasım gelmiyor.

bozuk türkçe? ben türkçe yazıyorum diye düşünüyordum google çevirinin türkçesine göre daha iyi birde liseye normal gitseymişim diyecem de tam gün okul çekilmiyor diye açık liseye gitmiştim tüm kontrol bendeydi mesleki eğitim elektronik atolye dersi kendi istediğim zaman,süre oldu en kısa 40sn.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

http://forum.shiftdelete.net/tavsiy...078-1112211-com-sumer-kolcak.html#post3390235

Şu konuda açıklık getirdim, Türkçe'yi bozuk yazma sebebi ingilizce düşünüp tr olarak yazması. İngilizcesi türkçeden daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...