Eric Cartman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Cs go girdim bu sefer 2 velet mikrofonlar küfürleşip durdu bi oyuna girilmiyo 

Pire yine iyi hocam bi zamanlar küçükken üst kattaki komşudan tahtakurusu gelmişti yok böyle eziyet abi kaç kere ilaçlatmıştık evi .Yine pire bastı evi. Hep bu çatıya gelen mülteci kedi yüzünden.
Pire yine iyi hocam bi zamanlar küçükken üst kattaki komşudan tahtakurusu gelmişti yok böyle eziyet abi kaç kere ilaçlatmıştık evi .
Bu tahtakurusu abi giriyordu koltukların aralarına falan . İlaçlayın evi abi bildiğim kadarıyla belediye ilaçlama ekipleri oluyo .Tahta kurusu bizim köyde vardı bir ara, ışığı bir açıyorlarmış sıra halinde üstlerinden geçerken görüyorlarmış
Pire de iyi değil çünkü ısırıyor kaşıtıyor, bizden de başka evlere girerse eve gelen misafirler üzerinden: tam olay çıkar işte.
Bir de çatıdan kedileri kovduk ama orda pire varsa o da kötü olur, gerçi çok sıcak oluyor yaşarlar mı bilmiyorum ama cam yünü serili çatıda. Çatı zaten kapalı. Ölmezlerse ayvayı yedik yani.
Yine pire bastı evi. Hep bu çatıya gelen mülteci kedi yüzünden.
Troll davulcuDavulcu bana inadına yapıyor herhalde. Aynı yerden 6 defa geçilir mi yahu?!
Hayır yani insanların geleneklerine saygı duyuyoruz o kadar, onlar sahurdayken biz uyuyamıyoruz ama. Davulcuya da söyledim küfür ediyor. Davulcuya bir şey yapsam evi basar köylü.Troll davulcu![]()
Açıkcası bana pek yararı davulcunun gelenek diye işte geziyo alarm var artık kur yat.Hayır yani insanların geleneklerine saygı duyuyoruz o kadar, onlar sahurdayken biz uyuyamıyoruz ama. Davulcuya da söyledim küfür ediyor. Davulcuya bir şey yapsam evi basar köylü.
Kedi evcil değil çatıdan kovduk zemin katta camı ve kapı kilidi kırık boş ev var. Orda duruyor 3 yavrusuyla ve yavruları yakalamak imkansız. Çakal kapıyı açıp yukarı çıkıyormuş hep. Hatta bir ara binaya girdim, kapı kapandı ama başka kapının da kapandığını duydum. Birkaç merdiven çıkıp sessizce aşağı indim, kedi kapıyı aralamış bakıyor. Sonra yine kapattıkediyi veterinere götürün o ensesine ilaç damlatıyor 4 ayaklı pire savar emrine girsin pireler sabunlu suda ölür suyla yıkabilirse çatı katı yıkayın.
eczaneden damla pire ilacı al kediyi de salamla tavlarsın ensesine bir damla tamam evi hergün elektrikli süpürge ile her gün süpürün.Kedi evcil değil çatıdan kovduk zemin katta camı ve kapı kilidi kırık boş ev var. Orda duruyor 3 yavrusuyla ve yavruları yakalamak imkansız. Çakal kapıyı açıp yukarı çıkıyormuş hep. Hatta bir ara binaya girdim, kapı kapandı ama başka kapının da kapandığını duydum. Birkaç merdiven çıkıp sessizce aşağı indim, kedi kapıyı aralamış bakıyor. Sonra yine kapattı
Bunun girip çıktığı kapıyı kilitledim şimdi kırık camdan atlayıp giriyorlar.
Her yerin pire olma ihtimali var yani.
Başta onların olduğu yer ve onun dışında dışarıda durdukları yakın yerde bisikletim var. Her gün oraya girip çıkıyorum.
Orda da pire varsa çatı, bizim ev ve zemini ilaçlamak yetmeyecek.
Kedileri uzaklaştırma imkanımız pek yok, nasıl ilaçlanır bilmiyorum. Geçen sene de aynı taktikle gelip çatıya doğurmuştu. Nankörler ama unutmuyorlar numıssızlar, biz de kurtulduk diyorduk![]()
Mezun mu oldun başkan hayırdır![]()
İki tanesi kolay da bir tanesi görür görmez kaçıyor. Yalnız bu pirelerin çeşitleri varmış kedi köpek vs diye, bize kedi piresi geldiği kesin midir acaba?eczaneden damla pire ilacı al kediyi de salamla tavlarsın ensesine bir damla tamam evi hergün elektrikli süpürge ile her gün süpürün.
İki tanesi kolay da bir tanesi görür görmez kaçıyor. Yalnız bu pirelerin çeşitleri varmış kedi köpek vs diye, bize kedi piresi geldiği kesin midir acaba?
İki tanesi kolay da bir tanesi görür görmez kaçıyor. Yalnız bu pirelerin çeşitleri varmış kedi köpek vs diye, bize kedi piresi geldiği kesin midir acaba?
League Of Legends giriyorum bakalım yine feeder oyundan çıkanlar olacak mı .
Okulların tatil olmasının zararlarıBugün ranked girmek istedim girmez olaydımabi adam babam ölüyor ben afk dedi çıktı ya
84 küsür lpdim ne güzel oyunu kazanıcaktık seriye çıkıcaktım
![]()
Bende şimdi çıktım oyundan küfürler veletler bol maalesef 9/1/18 oynuyorum adam 8/12 oynuyor bana sövüyor ilginç .Bugün ranked girmek istedim girmez olaydımabi adam babam ölüyor ben afk dedi çıktı ya
84 küsür lpdim ne güzel oyunu kazanıcaktık seriye çıkıcaktım
![]()
Bende şimdi çıktım oyundan küfürler veletler bol maalesef 9/1/18 oynuyorum adam 8/12 oynuyor bana sövüyor ilginç .
Level kaç oynayalım beraber main sup benimOyunda genelde jungleye fena kıl olurumMain mid, midde oynuyorum çalılıklar wardlı kuleye yakın safe oynuyorum farm odaklı, karşıdaki jungle beni campladı bizim jungle redi almakla uğraşıyor onu alıp base atıyor yardım isteyince bilmiyorsan mid almayacaksın diyor
Farmda öndeyim, safe oynuyorum karşı jungle camplamasına rağmen öndeyim yardım istiyorum ama suclu ben oluyorum
'' sonrada jungleye laf atmayın '' diyorlar
![]()
Level kaç oynayalım beraber main sup benim![]()