Özelden sorabilirsin.Boya, badana işinden anlayan biri var mı beyler ? Daha önce kendi evini boyamışsa daha da güzel olur bilgi vermesi açısından, birkaç sorum olacaktı
Özelden sorabilirsin.Boya, badana işinden anlayan biri var mı beyler ? Daha önce kendi evini boyamışsa daha da güzel olur bilgi vermesi açısından, birkaç sorum olacaktı
Boya, badana işinden anlayan biri var mı beyler ? Daha önce kendi evini boyamışsa daha da güzel olur bilgi vermesi açısından, birkaç sorum olacaktı
Hocam bu yeni mesajlar ekleme zımbırtısı geldiğinden beridir forumun işleyişinde bir aksaklık var. Bu bazı konularda birkaç üye tarafından da ifade edildi. Onlar çözdüler mi bilemiyorum ama ben hala sıkıntılıyım bu konuda.
Bu eklentiyi en azından kapatma özelliği gibi bir şey olsaydı da tercihe bağlı kullansaydık.
Gerçekten bazen eziyet haline geliyor forumun içinde gezinmek.
üyelerin belirttiği sorunları teker teker çözdük. şu an bildiğim sorun yaşayan yok. sen de sıkıntını söylersen elimizden geleni yaparız.
Oldu o zaman :lol::lol:
üyelerin belirttiği sorunları teker teker çözdük. şu an bildiğim sorun yaşayan yok. sen de sıkıntını söylersen elimizden geleni yaparız.
UMTS daha hızlı hocam.gprs amma yavaşmış yıllarca millet v90 dial-up inteneti nasıl kullandı?
UMTS daha hızlı hocam.![]()
Eğer gömmeyi güzelce yapabileceksen niye olmasın ki ? Oyunu bilgisayar yavaş oynatmıyorsa,bir sorun olmaz..Ama görüntü yavaşlığı varsa sesi tam oturtmak zor olabilir..2-3 dklık deneme yap,olup olmadığını daha net görürsün..Beyler oyun videosu çekiyorum lakin pc kulaklık ses kartı sorunu var çözülcek gibi değil . Netbooktan oyunu oynarken ses kaydı yapıp video üzerine gömme yapsam olur mu acaba . Zaman kayması olur mu yani netbook sorun olmuyor ses kaydında .
Pc sorun yok ya hocam tek sorun kulaklık işte oyun stabil oynanılıyo.Eğer gömmeyi güzelce yapabileceksen niye olmasın ki ? Oyunu bilgisayar yavaş oynatmıyorsa,bir sorun olmaz..Ama görüntü yavaşlığı varsa sesi tam oturtmak zor olabilir..2-3 dklık deneme yap,olup olmadığını daha net görürsün..
Ayni sorun bende de vardi. Bugun fani temizledim. Simdi tik yok. Temizlemesi cok basit zatenAz kaldı şu bilgisayarı kırıp atacam ama abimin olduğu için elleyemiyorumOyun oynarken sürekli ısınıp kapanıyor. Sinir etti beni ya.