- Reaksiyon puanı
- 91
Hayırlı olsun yetki![]()
Daha adayız dur bakalım

Hayırlı olsun yetki![]()
Yapma bunu :mellow: Yenge duymadan haletmek lazım
Büyük ihtimal evin içinde değil, yeniden alcam gibi bakalım :bored:Amannnbayanlar böyle şeylere çok takılır hemen gidin abi yenisini alın yoksa off off 1 yıl sürüm sürüm süründürür
![]()
Umarım bulunur geçmiş olsun abi. Being Human diye bir dizi vardı, kız yüzüğünü düşürüyor lavaboya o delikten içeri giriyor sonra kocası bunu merdivenlerden atıyor ve kız ölüyorBüyük ihtimal evin içinde değil, yeniden alcam gibi bakalım :bored:
Çok iç açıcı oldu ancak kurban ben olabilirim.Umarım bulunur geçmiş olsun abi. Being Human diye bir dizi vardı, kız yüzüğünü düşürüyor lavaboya o delikten içeri giriyor sonra kocası bunu merdivenlerden atıyor ve kız ölüyor![]()
Onu da sen yap Mr. dore64Keşke insanlarında yazılım yükleme özelliği olsa![]()
Şu an Ankara da fırtınalı sağanak yağış var. dışarıda duramıyon.
Ben gayet memnunum bu durumla keske ramazan boyu boyle olsa![]()
Yav forumun içinde sürekli sayfaların kendi kendini yenilemesi ve hareket imkanı vermemesi iyice can sıkıyor, @keyloger hocam hiç mi çözüm gelmeyecek bu hususa.
dostum sayfa yenilenmesi diye bir şey söz konusu değil, sadece ajax ile yeni mesajlar ekleniyor. senin için ne gibi bir sıkıntı oluşturuyor bu?
Evet geçen hp'nin bir tane dokunmatik pc'sini gördüm de rezaletti.androit pcde igrenc oluyormus...
kız görüncde defans 15'e düşer. Koptum hacı yaO bir efsane, o Brad Pitt'in Türkiye şubesi. He's the best....
![]()
flashtoolun son sürümünü kullanan var mı? 0.9.16.1 ? Allahın cezası driverlar yüklenmiyor sabahtan beri uğraşıyorum derdi ne bunun ya.