Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Büyük ihtimal evin içinde değil, yeniden alcam gibi bakalım :bored:
Umarım bulunur geçmiş olsun abi. Being Human diye bir dizi vardı, kız yüzüğünü düşürüyor lavaboya o delikten içeri giriyor sonra kocası bunu merdivenlerden atıyor ve kız ölüyor :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
O bir efsane, o Brad Pitt'in Türkiye şubesi. He's the best....

usa5yret.jpg

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Yav forumun içinde sürekli sayfaların kendi kendini yenilemesi ve hareket imkanı vermemesi iyice can sıkıyor, @keyloger hocam hiç mi çözüm gelmeyecek bu hususa.

dostum sayfa yenilenmesi diye bir şey söz konusu değil, sadece ajax ile yeni mesajlar ekleniyor. senin için ne gibi bir sıkıntı oluşturuyor bu?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
dostum sayfa yenilenmesi diye bir şey söz konusu değil, sadece ajax ile yeni mesajlar ekleniyor. senin için ne gibi bir sıkıntı oluşturuyor bu?

Hocam bu yeni mesajlar ekleme zımbırtısı geldiğinden beridir forumun işleyişinde bir aksaklık var. Bu bazı konularda birkaç üye tarafından da ifade edildi. Onlar çözdüler mi bilemiyorum ama ben hala sıkıntılıyım bu konuda.

Bu eklentiyi en azından kapatma özelliği gibi bir şey olsaydı da tercihe bağlı kullansaydık.

Gerçekten bazen eziyet haline geliyor forumun içinde gezinmek.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Az önce fark ettiğim bir şey iphone 5s ameriakada 64gb 800 lira türkiyede 800+2000 lira. Telefonu alırken devlete de 2 tane iphone alıyormuşuz meğer.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

androit pcde igrenc oluyormus...
Evet geçen hp'nin bir tane dokunmatik pc'sini gördüm de rezaletti.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O bir efsane, o Brad Pitt'in Türkiye şubesi. He's the best....

usa5yret.jpg
kız görüncde defans 15'e düşer. Koptum hacı ya :D :D :D

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Her yerde aynı haber.
''Tok tutan besinler'',''susatmayan besinler'' :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
usta dediğin arar, sorar hiç olmazsa mesaj atar da bizimkinde iş yok maalesef :( ustaaaaaaaaaaaa

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Transformers 4 diyorum baska da bisey demiyorum. Biraz gec oldu ama yazdim :D Cuma izlemistim :) Cok kotu bi film bekliyordum ancak beklentilerimi alt ust etti, film resmen kasip kavurdu. Mutlaka tavsiye ederim :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yalniz sunu farkettim, ben foruma girerken tanisalim bolumune konu acmamisim, heralde cok az takilirim diye dusunmstum, ilginc :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Kendinizi traş etmek icin tras makinasi aldiginizi kimseye soylemeyin ve gostermeyin.Gizlice tras olun.Yoksa bi anda kendinizi butun sülaleyi, eşi, dostu, arkadaslarinizi tras ederken bulabilirsiniz.Birde eliniz bu ise yatkinsa ve trasinizi begenirlerse iste o zaman yandiniz demektir.Randevu usulu tras seanslariniz baslamistir.Hemde ucretsiz !!! :D Tamamen hatir ve vefanin para yerine gectigi bir berber dukkani bile acmaniz icin size çokca tavsiye vereceklerdir.Hatta daha da ileri gidip sizi tras takiminizi alip evlerine davet eden tanidiklariniz bile olacaktir.Yol parasi, harcanan zaman, emek tamamen karsiliksizdir :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
flashtoolun son sürümünü kullanan var mı? 0.9.16.1 ? Allahın cezası driverlar yüklenmiyor sabahtan beri uğraşıyorum derdi ne bunun ya.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
flashtoolun son sürümünü kullanan var mı? 0.9.16.1 ? Allahın cezası driverlar yüklenmiyor sabahtan beri uğraşıyorum derdi ne bunun ya.

Flashtool? R&D Test tooldanmı bahsediyorsunuz stock rom atma programı? bende düzgün çalışan sürümü var isterseniz up edip link yollayabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...