Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
arkadaşın evini taşıdık, terleyip soğumaktan hasta olduk..

kostarika da çeyrek finale çıktı, hadi bakalım hayırlısı :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tom ve Jerry'nin ilk 1940 yılında ortaya çıktığını biliyor muydunuz ? İlk veya ilk bölümlerden birini paylaşayım sizinle 1940 yapımı.

[video=vimeo;31641220]http://vimeo.com/31641220[/video]

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Hocam bu yeni mesajlar ekleme zımbırtısı geldiğinden beridir forumun işleyişinde bir aksaklık var. Bu bazı konularda birkaç üye tarafından da ifade edildi. Onlar çözdüler mi bilemiyorum ama ben hala sıkıntılıyım bu konuda.

Bu eklentiyi en azından kapatma özelliği gibi bir şey olsaydı da tercihe bağlı kullansaydık.

Gerçekten bazen eziyet haline geliyor forumun içinde gezinmek.

üyelerin belirttiği sorunları teker teker çözdük. şu an bildiğim sorun yaşayan yok. sen de sıkıntını söylersen elimizden geleni yaparız.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
üyelerin belirttiği sorunları teker teker çözdük. şu an bildiğim sorun yaşayan yok. sen de sıkıntını söylersen elimizden geleni yaparız.

Bir konuya girikten sonra konu ve bazı mesajlar kayboluyordu bu sorun düzeltilmiş.

Şu anda forumunuz ile ilgili benim yaşadığım tek bir problem var oda sayfaların arada bir geç yüklenme sorunu hocam.

Mesela her hangi forumunuz ile bir link'e tıkladığımda '' arada sırada oluyor '' 15 20 saniye boyunca sayfa yükleniyor ama o sırada '' facebook, youtube, twitter, instagram, google vs '' sitelerin hepsine şak diye erişebiliyorum. Disable error diye bazen hatalar veriyor yüklenmediğinde vs. Bunlar benim sorunum umarım bu sorunu yaşayan bir tek benimdir ve umarım düzeltebilirsiniz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Salem ve Penny Dreadful İzleyecem fakat 45 dakka sonra keşke izlemeseydim diyecem :(

Penny Dreadful 8ci bölümde nasıl sezon finali yapar? yoksa dizi tutmadımı anlamadım gitti.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
aqymuseb.jpg

[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION]

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Şu bankamatiğin önü bir gün boş olsun be :hammer:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
yav arkadaş 1 gün kala kota mı dolar ya tam ihtiyacım olduğu zaman 150 gb nerden doldu anlamıyorum ya 2 gün önce %80 di milletin kota dolar yine aynı hızda devam eder bizde şans yok :crying:

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671

Neyse.. Şu Ramazan geçsin de bi hayırlısıyla , sıkıntı devam ederse yazarım gene usta, eyvallah. :rolleyes:

cansermo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
30
Evde canlı müzik keyfi de bir başka oluyor :P

Burası Muş'tur yolu yokuştur
Giden gelmiyor acep ne iştir
...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
gprs amma yavaşmış yıllarca millet v90 dial-up inteneti nasıl kullandı?

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yan komşunun oğlu almış elıne gıtarı gecenın bu saatınde şarkı soylemeye çalışıyo. valla dışardakı köpekleri sesiyle kaçırdı malesef.şimdi hepsi uluyo.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yan komşunun oğlu almış elıne gıtarı gecenın bu saatınde şarkı soylemeye çalışıyo. valla dışardakı köpekleri sesiyle kaçırdı malesef.şimdi hepsi uluyo. :huh::closedeyes::blink::angry::sneaky2:

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler oyun videosu çekiyorum lakin pc kulaklık ses kartı sorunu var çözülcek gibi değil . Netbooktan oyunu oynarken ses kaydı yapıp video üzerine gömme yapsam olur mu acaba . Zaman kayması olur mu yani netbook sorun olmuyor ses kaydında .

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Beyler oyun videosu çekiyorum lakin pc kulaklık ses kartı sorunu var çözülcek gibi değil . Netbooktan oyunu oynarken ses kaydı yapıp video üzerine gömme yapsam olur mu acaba . Zaman kayması olur mu yani netbook sorun olmuyor ses kaydında .
Eğer gömmeyi güzelce yapabileceksen niye olmasın ki ? Oyunu bilgisayar yavaş oynatmıyorsa,bir sorun olmaz..Ama görüntü yavaşlığı varsa sesi tam oturtmak zor olabilir..2-3 dklık deneme yap,olup olmadığını daha net görürsün..

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Eğer gömmeyi güzelce yapabileceksen niye olmasın ki ? Oyunu bilgisayar yavaş oynatmıyorsa,bir sorun olmaz..Ama görüntü yavaşlığı varsa sesi tam oturtmak zor olabilir..2-3 dklık deneme yap,olup olmadığını daha net görürsün..
Pc sorun yok ya hocam tek sorun kulaklık işte oyun stabil oynanılıyo.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Az kaldı şu bilgisayarı kırıp atacam ama abimin olduğu için elleyemiyorum :D Oyun oynarken sürekli ısınıp kapanıyor. Sinir etti beni ya.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Az kaldı şu bilgisayarı kırıp atacam ama abimin olduğu için elleyemiyorum :D Oyun oynarken sürekli ısınıp kapanıyor. Sinir etti beni ya.
Ayni sorun bende de vardi. Bugun fani temizledim. Simdi tik yok. Temizlemesi cok basit zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...