Alnair Alsad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
Şubesi olmayan ile gönderemezlermiş. -_-
Windows sıktı hangi işletim sistemi kursam acaba 8.1 update yi kurcağım ama ondan önce başka bir işletim sistemi denetyim diyorum ne önerirsiniz
Şubesi olmayan ile gönderemezlermiş. -_-
Bunlara virüs girmiyor değilmiTövbe tövbeeee...
Mint![]()
Bunlar bana hep fındık göndermediğin için oluyor![]()
Bunlara virüs girmiyor değilmi![]()
Bunlar bana hep fındık göndermediğin için oluyor![]()
[MENTION=63117]friendly[/MENTION]:closedeyes:Şu senin fındık olayın ne zaman, nerede başladı hala bilmiyorum ama sırf benim fındık mevzuma gündem oluşturmaya vesile olduğu için ses etmiyorum..![]()
@Alnair Alsad :dirol:
Eksi yönü olarak ne var bunların ?Linux'a özgü virüsler de vardır ve sayısı çok azdır.Yok denebilir bir nevi.O virüslere karşı da sistem açıkları kapalıdır zaten.
Birisi sana saldırı düzenlemeyecekse gönül rahatlığıyla tüm Linux sürümlerini kullanabilirsin.Windows'a benziyor Mint.openSUSE ve Pardus da var.Pardus tübitak gelişimi,Türkçe kaynağı boldur.Hepsini dene işte,hepsini kurBeğendiğinle devam et,Ubuntu da iyi ama burada bir arkadaşın paylaştığı videoda uzman bir kişi Ubuntu'da hareketler izleniyor gibisinden birşeyler demiş.
Windows sıktı hangi işletim sistemi kursam acaba 8.1 update yi kurcağım ama ondan önce başka bir işletim sistemi denetyim diyorum ne önerirsiniz
Şu senin fındık olayın ne zaman, nerede başladı hala bilmiyorum ama sırf benim fındık mevzuma gündem oluşturmaya vesile olduğu için ses etmiyorum..![]()
@Alnair Alsad :dirol:
mesajlarımızı nasıl silebiliyoruz? bilen var mı?
Eksi yönü olarak ne var bunların ?
Kim Lee Man hocam @friendly Abiye boşver. Sen bu kuzuya gönder fındığı :turned:
ubuntu bu izlemeyi bana da yaptıysa yüzlerini kızartancak bişeyler görmüş olabiler sanki...Linux'a özgü virüsler de vardır ve sayısı çok azdır.Yok denebilir bir nevi.O virüslere karşı da sistem açıkları kapalıdır zaten.
Birisi sana saldırı düzenlemeyecekse gönül rahatlığıyla tüm Linux sürümlerini kullanabilirsin.Windows'a benziyor Mint.openSUSE ve Pardus da var.Pardus tübitak gelişimi,Türkçe kaynağı boldur.Hepsini dene işte,hepsini kurBeğendiğinle devam et,Ubuntu da iyi ama burada bir arkadaşın paylaştığı videoda uzman bir kişi Ubuntu'da hareketler izleniyor gibisinden birşeyler demiş.
Mesaja gelip Raporluyorsunuz yanda bir yer olmasi gerekiyordu
Photoshop yoksa bende yokum ustaAdam akıllı oyunlar yok.Bunun dışında iş için özel programlar kullanmayanlar için (AutoCad,Photoshop vsvs.) hiçbir eksiği yok gibidir.Artıları çok ama, en önemlisi ne yaparsan yap tüm sistemi çökertmeyi başaramazsınBenim de öyle çok bilgim yok zaten,bunlarla alakalı forumlar var baya,orada herşeyi öğrenebilirsin..
valla şikayet et tuşu var eğer o iseben kendi mesajımı mı şikayet edeceğim
![]()
Kuzular ot yer. :mrgreen:
Fındık da bitkisel besin değil mi??![]()
mesajlarımızı nasıl silebiliyoruz? bilen var mı?
mesajı yazdıktan sonra 15dk içinde mesajınızı düzenleyebilirsiniz. Daha sonrasında ise mesaja müdahale edemezsiniz. Forumda içerik silmiyoruz![]()
Kurallara uygun olmadığını düşündüğünüz mesajları raporlayabilirsiniz.
![]()
Şu altta üstüste duran iki kart var gördün mü![]()
İstersen onlardan verelim, ayağın alışsın![]()
mesajı yazdıktan sonra 15dk içinde mesajınızı düzenleyebilirsiniz. Daha sonrasında ise mesaja müdahale edemezsiniz. Forumda içerik silmiyoruz![]()
Kurallara uygun olmadığını düşündüğünüz mesajları raporlayabilirsiniz.
ubuntu bu izlemeyi bana da yaptıysa yüzlerini kızartancak bişeyler görmüş olabiler sanki...
Photoshop yoksa bende yokum ustaGerek yok bence kurmaya ozaman boşa indirdik
![]()