Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bir kaç yöntemle whatsapp'ı windowsta kullanabilirsiniz

Tamam da birden fazla cihazda kullanılmadığı için bu sefer telefonda sorun çıkarıyor. Whatsapp ne zaman k birden fazla cihaza destek verir(pek sanmam vereceğini) o zaman işe yarar. :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Daha 11'e gidiyorsun ve stres mi yapıyorsun :) Ben senin yerinde olsam hiç heyecan yapmam.Mayısın sonlarına doğru 12.sınıf konularına çalış.2 aya tüm konuları bitir.Ağustos-Eylül aralığında ygs çalış.12 yi halledersen o sene o kadar rahat geçer ki,bol bol ygs-lys çalışırsın.Diğer türlü okulda ilk defa görmeyle türev-integral halletmen zor..
Bırak 10 ve 11 in konularına çalış inan ygs ye çalışınca lys deki her şeyi unutuyorsun [MENTION=340672]theotto[/MENTION]

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kurşun Kalem değil miydi o ya :) Yok ben başkasıyım,onu tükettiler bende anısına Tükenir Kalem yapayım dedim..

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
O fiyata o kadar övüldüğü kadar olduğunu sanmam.Eğer öyleyse hemen stok yapmak lazım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cümleye bak haydaa düştü gene tansiyon...

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şimdi çocuklar içinse fiyatı normal bence,süper bir şey de olsa çocuk zaten 5 güne kırar onu(bence) :mrgreen:

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ya gyroscope teknolojisi falan demişler,bu dengenin ve uygun açının sağlaması için uygulanan bir teknoloji.10 dk havada kalıyor,biraz büyük çocuksa 10 dk ona yeter de artar bile :) Oraya buraya çarpıp mahvetmeyecekse,açık havada gayet alınabilir bir oyuncak.Profesyonel bir şey değil ama çocuklar için ideal işte.Mesela ben kendime alırdım ama garantisi falan yok ne kadar oynanır onu bilemiyorum.O siteyi de hiç sevmem,daha şimdiye kadar bir malı kötüleyen bir yorum görmedim..Hepsi süper demiş hayret bir şey.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir de çok uzağa gitmez o yani,öyle çevrede uçulur sadece..

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Laptobumu isteyen çıktı.Ama içimden bir ses satma deyo.Diğer ses sat dostum iyi bir pc alırsın diyo. SİZCE?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...