Youtube da Google da açık bir sorun yok ki
Youtube da Google da açık bir sorun yok ki
DNS kullandığımdan farketmemişim pardonYoutube açık değil.
Vallaha casio falan artık beni ilgilendirmiyor 7 yıllık sapasağlam cihazı daha da kötü etti bir de adamın tavırlarına çok uyuz oldum hala sinirlerimin etkisindeyim ama iyi de bir makineye ihtiyacım var ve şu aralar sony'nin iyi bir dijital fotoğraf makinesi düşünüyorum
o dua etsin aklı başında biri ile muatab olmuş normalde ağzı burnu dağılırdı senin bu tarz eylemlerde bulunmayacağını biliyor olmalı casio'nun kendi sevisi yok mu?.
Saat veya cep telefonu pahalı bir şeyse kaskolatmakta fayda varCasio'nun servisinin tamir için istediği parayla yeni bir tanesini alırım cihazın neyse artık olan oldu artık önümüze bakacağız
Saat veya cep telefonu pahalı bir şeyse kaskolatmakta fayda var![]()
Evet öğretmenler doğru demişler.12 yi okuldan önce bitir de ne zaman bitirirsen bitir.Benim kendi tarzım sondan gelmek olduğu için öyle dedim9 10 tamamen bos değilde hatırlamıyorum mat ve kimya ygs sine başladım yaza gerisini yaza atmayi planlıyorum hocalarla konuştum 12 yi erken bitirmenle eylül gibi bitirmen arasinda pek fark olmaz diyorlar net bi planım yok hala
Bu stres de ortaokulda esseklik edip gitmem gerekenden daha düşük bi liseye gitmem ve isteğimin boğaziçi ODTÜ olmasi
Bağlatamazsın,geçmiş olsunİnternetin parasını ben ödeyeceğim
Evet öğretmenler doğru demişler.12 yi okuldan önce bitir de ne zaman bitirirsen bitir.Benim kendi tarzım sondan gelmek olduğu için öyle dedimİstediğine ulaşırsın umarım,anadolu liseleri arasında uçurum yoktur,hatta anadolu ile düz arasında farkın olmadığı liseler bile var.Ayrıca iş sende bitiyor,boşuna lisem kötü diye stres yapma
Başarılar..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bağlatamazsın,geçmiş olsun![]()