Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bi zamanlar Melissa P vardı, Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi adlı kitabı ile çok konuşulmuştu. Bu filmde de orgaz sorunu ya da doyumsuzluk sorunu olan bir kadının o anı doyasıya yaşayabilmek için sarfettiği çabaları '' en açık şekilde +18 '' dramize ederek Tanrıya İnanmayan bir Rahip ile psikolojik seansta geçmişini anlatıyor...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Beğenmediğim için bıraktım. Bana göre kötü.
Yok yani hangi açıdan kötü demek istedim filmi bıraktım dedin ya o 40 dakikada yetişkin içerikten dolayı mı izlemedin diye sormak istemiştim yoksa başka bir şeyden mi?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bi zamanlar Melissa P vardı, Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi adlı kitabı ile çok konuşulmuştu. Bu filmde de orgaz sorunu ya da doyumsuzluk sorunu olan bir kadının o anı doyasıya yaşayabilmek için sarfettiği çabaları '' en açık şekilde +18 '' dramize ederek Tanrıya İnanmayan bir Rahip ile psikolojik seansta geçmişini anlatıyor...
9. sınıftayken bizim edebiyatçı bu kitabı okuyun okuyun diye başımızın etini yemişti.
tabi okumadım. iyi ki okumadım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
film genel olarak sıkıcı ve gereksiz bir film, izliyorsun ama hiçbirşey anlatmadığını farkedip bırakıyorsun. Sanat kasacam diye yapılmış dandik filmlerden birisi sadece, ayrıca daha açık saçık filmler gösterime girdi bu ülkede. Medya bazen çok abartıyor bu işleri böyle bir film hiç dikkat çekmeyecekken şimdi millet meraktan izliyor, amacına ulaştı adamlar.

arsenik

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
evet o film.
zaten gitmem de yi nede insanın sinirlerini bozuyor yav

aslında bu filmin çakma olma ihtimali var buna benzer film olcak onu daha abartılı tekrar çekmişler sapıtmışlar...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

elizabeth için...

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende katılıyorum arkadaşlara yani çok gereksiz bir film, cinsellikten başka vermiş olduğu hiçbir mesaj gelmedi bana 2 serisi var bide yani gereksizin gereksizi..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ve ch@t527 resmen öldü imei sıfırlandı mp3,mp4 player mod on...
ilginç bir şekilde sesi çok iyi.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Pazar gündüzden beri internet yok lanet olası modem yanmış yine off

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yok yani hangi açıdan kötü demek istedim filmi bıraktım dedin ya o 40 dakikada yetişkin içerikten dolayı mı izlemedin diye sormak istemiştim yoksa başka bir şeyden mi?

Akşam foruma bakamadım ama cevabını vermişler. :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yemek sepeti ilk defa kullaniyorum 2 lahmacun patate ayran 12.50 bakalim gelecek mi :D

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ahh ahhh bir zamanlar Galaxy S3 ü 1999TL ye almıştım. Valla kimseye söyleyemiyorum. Millet dalga geçiyor. Söyledim rahatladım valla..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ul*n ms bir kezde düzgün bir güncelleme çıkar :thumbdown:

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] hoş geldin dostum tekrardan..
Şu avatarı görmeyi bile özlemişiz. :rolleyes:

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Sdn yetkilileri, her mesaj atmamdan sonra sayfada "sayfayı terket" veya "sayfada kal" yazısıyla karşılaşıyorum. Sayfayı terket'e tıkladıktan sonra mesajım yayınlanıyor. Benden kaynaklı bir problem mi bu ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
hoşgeldin [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ul*n ms bir kezde düzgün bir güncelleme çıkar :thumbdown:

ben de son güncellemeyi yaptıktan beri fan susmuyor, çoğu zaman en yüksek devirde çalışıyor. ayrıca bilgisayarın açılış hızında da ciddi bir yavaşlama var.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]
Hoş geldin tekrardan :)

Bu arada [MENTION=387311]Tükenir Kalem[/MENTION] bir zamanlar burada [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] vardı onu hatırlattın :(

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
trigonometriden 100 soru çözdüm oooohhh rahatım şimdide film izlicem :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ben de son güncellemeyi yaptıktan beri fan susmuyor, çoğu zaman en yüksek devirde çalışıyor. ayrıca bilgisayarın açılış hızında da ciddi bir yavaşlama var.

Metro arayüzünde mağazadan yüklediğim uygulamalar arka planda çalışıyordu, masa üstüne geçince onları görmüyordun özellikle deezer arkada çalışıp kalabalık yapmıyordu şimdi sürekli görev çubuğunda gıcık ediyor ne güzel alışmıştım.

Birde youtube açılmış sanırım bu iyi oldu

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Metro arayüzünde mağazadan yüklediğim uygulamalar arka planda çalışıyordu, masa üstüne geçince onları görmüyordun özellikle deezer arkada çalışıp kalabalık yapmıyordu şimdi sürekli görev çubuğunda gıcık ediyor ne güzel alışmıştım.

Birde youtube açılmış sanırım bu iyi oldu
Görev çubuğu sağ tık---->özellikler ---->Windows Mağazası uygulamalarını görev çubuğunda göster tik kaldırılınca metro uygulamaları görev çubuğunda gösterilmez deniyor.Win 7 var bende,dene bakalım olacak mı ?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sega9e8u.jpg
cok aciktim kendime bi italyano fettucini yapam dedim :) buyurmak isteyen gelebilr fazla catalim var

üstüne bu

mlq9zV.jpg

finaldede bu off süper olur

dj4Vb4.jpg

çok kötüyüm yaaa ben :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Broadband.hu adamsın. :scared:

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
@topalsolucan Ohoo abi avatarı hakkatten özlemişiz. Hoş gelmişsin sefalar getirmişsin mutlu oldum döndüğüne beni hatırlamazsın belki Ama Doc. tan bu isme geçiş yaptım. Açtığın bu konuya gözüm gibi baktım abi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...