Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Windows sıktı hangi işletim sistemi kursam acaba 8.1 update yi kurcağım ama ondan önce başka bir işletim sistemi denetyim diyorum ne önerirsiniz

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bunlar bana hep fındık göndermediğin için oluyor :P

Şu senin fındık olayın ne zaman, nerede başladı hala bilmiyorum ama sırf benim fındık mevzuma gündem oluşturmaya vesile olduğu için ses etmiyorum.. :P
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] :dirol:

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bunlara virüs girmiyor değilmi :)

Linux'a özgü virüsler de vardır ve sayısı çok azdır.Yok denebilir bir nevi.O virüslere karşı da sistem açıkları kapalıdır zaten.
Birisi sana saldırı düzenlemeyecekse gönül rahatlığıyla tüm Linux sürümlerini kullanabilirsin.Windows'a benziyor Mint.openSUSE ve Pardus da var.Pardus tübitak gelişimi,Türkçe kaynağı boldur.Hepsini dene işte,hepsini kur :)Beğendiğinle devam et,Ubuntu da iyi ama burada bir arkadaşın paylaştığı videoda uzman bir kişi Ubuntu'da hareketler izleniyor gibisinden birşeyler demiş.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Linux'a özgü virüsler de vardır ve sayısı çok azdır.Yok denebilir bir nevi.O virüslere karşı da sistem açıkları kapalıdır zaten.
Birisi sana saldırı düzenlemeyecekse gönül rahatlığıyla tüm Linux sürümlerini kullanabilirsin.Windows'a benziyor Mint.openSUSE ve Pardus da var.Pardus tübitak gelişimi,Türkçe kaynağı boldur.Hepsini dene işte,hepsini kur :)Beğendiğinle devam et,Ubuntu da iyi ama burada bir arkadaşın paylaştığı videoda uzman bir kişi Ubuntu'da hareketler izleniyor gibisinden birşeyler demiş.
Eksi yönü olarak ne var bunların ?

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Eksi yönü olarak ne var bunların ?

Adam akıllı oyunlar yok.Bunun dışında iş için özel programlar kullanmayanlar için (AutoCad,Photoshop vsvs.) hiçbir eksiği yok gibidir.Artıları çok ama, en önemlisi ne yaparsan yap tüm sistemi çökertmeyi başaramazsın :) Benim de öyle çok bilgim yok zaten,bunlarla alakalı forumlar var baya,orada herşeyi öğrenebilirsin..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ubuntu bu izlemeyi bana da yaptıysa yüzlerini kızartancak bişeyler görmüş olabiler sanki...

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Adam akıllı oyunlar yok.Bunun dışında iş için özel programlar kullanmayanlar için (AutoCad,Photoshop vsvs.) hiçbir eksiği yok gibidir.Artıları çok ama, en önemlisi ne yaparsan yap tüm sistemi çökertmeyi başaramazsın :) Benim de öyle çok bilgim yok zaten,bunlarla alakalı forumlar var baya,orada herşeyi öğrenebilirsin..
Photoshop yoksa bende yokum usta :D Gerek yok bence kurmaya ozaman boşa indirdik :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
mesajlarımızı nasıl silebiliyoruz? bilen var mı?

mesajı yazdıktan sonra 15dk içinde mesajınızı düzenleyebilirsiniz. Daha sonrasında ise mesaja müdahale edemezsiniz. Forumda içerik silmiyoruz :)

Kurallara uygun olmadığını düşündüğünüz mesajları raporlayabilirsiniz.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
mesajı yazdıktan sonra 15dk içinde mesajınızı düzenleyebilirsiniz. Daha sonrasında ise mesaja müdahale edemezsiniz. Forumda içerik silmiyoruz :)

Sayin Moderatorum yap bir guzellik ayagimiz alissin :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
aqyGY2.jpg

Şu altta üstüste duran iki kart var gördün mü :D
İstersen onlardan verelim, ayağın alışsın :D

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46

biraz özel olacak ama bir kaç tane rapor gönderdim onlar silinse yeter aslında :)
mesaj içeriği biraz canımı sıkıyor kendi mesajım da olsa :/

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...