Maç spikeri gibisin hocam, maşallah kaçmıyor gözünden!![]()
Kişiye göre değişir gerisiBence sessiz şirin sevecen ve naziklikten öte kaprisli vurdumduymaz ilgisiz kıskanmadığını söleyip kıskanan falan filan desek nasıl olur![]()
inanak mı ne dersin?![]()
istem dışı oluyor hocam. bende defaut özellik bu. ayrıntıları istem dışı farkediyorum![]()
Kişiye göre değişir gerisi
:yes:
Aaaa olurmu hiç öyle bunlar hepinizin ortak özelliğiKişiye göre değişir gerisi
:yes:
Aaaa olurmu hiç öyle bunlar hepinizin ortak özelliği
![]()
Bu karikatür yeterlimidir![]()
şeftalide çok güzelmiş
Şu cinsiyetlerinizi belirtin arkadaş ne ablası elmalısoda ablamı nannnn![]()
Olsun ben güleyim de![]()
maşallah manav açacak kadar ürün mevcutBir an içi n bu mesaj arada kaynamıştı. Ama sonunda gördüm. Evde elma(tükenmek üzere), armut(tükenmek üzere), erik(tükenmek üzere), kavun(stoklarla sınırlı), karpuz(stoklarla sınırlı), üzüm(taze geldi) var; ama şeftali yok.Canım çekti ya hu!
![]()
Esefle kınadım haberin olsun
Esefle kınadım haberin olsun![]()
Şimdi buraya bir esef koymak isterdim ama sonra bu nası abi dediğine üzülüp uyuyamazsın kahrımdan ölürümesef abiye hürmetler saygılar![]()
Git yat elmalısoda gece gece şaka gibisin zaten![]()
hah mutlu musun şimdi? muhabbetin ortasında gerçekten şaka gibi olaylar döndü yaa. az önce geldik eve. hey güzel allahım ne tatlı ne hayalci ne saf ne alıngan ne narin insanlar var. ve ne hoş ne mütevazı ne huzurlu aileler varbu gece çok enteresan şeyler deneyimledim.
komşunun bahçesindeki çimen yine daha yeşil görünmüş![]()
nasıııllll??? ya topal sen bana az önce laf soktun di mikomşunun bahçesindeki çimen yine daha yeşil görünmüş![]()
nasıııllll??? ya topal sen bana az önce laf soktun di mitam anlamış gibi olmasam da hislerim o yöne doğru seyirtiyor yani
![]()
Troy'a gıcık oluyorum.. Rahatlamadım. İşe yaramıyormuş.