Hayırlı olsun hocam erken bıraktın bizleri![]()
ya sorma alet güzel ama malzeme soru çıkaracak gibi

Hayırlı olsun hocam erken bıraktın bizleri![]()
ya sorma alet güzel ama malzeme soru çıkaracak gibiben aslında cihazıma çok iyi bakarım ama düştü mü gidiyor alet işte
o değil de aldığım griffin kılıf elde kaldı emi
1 gün falan kullanabildim olmazsa dh de 2. el bölümüne koyayım
![]()
Elma işe yarıyormuş denemedim bilmiyorumuyku kaçıracak içeçek yiyecek benzeri birşey lazım...kahve hariç
Gerçekten acayip berbat birşey uykusuzluk, Allah yardımcımız olsun ne diyeyimo saati 4-5 yapıp süreyi de 3 yıl yaptımı ben çıkıyorum![]()
Benim psikologdan aldığım ilaç vardı onun etkisi heralde uykusuzluk, aslında ilk ayda birşey yapmamıştı ama sonradan acayip etki göstermeye başladıBir psikoloğa görüneceksin önce o da uygun görürse seni bir tabib e yönlendirecek. ilaç milaç hallocak![]()
Atara atar gidere gider,
SDN ùyesiyiz şeklimiz yeter![]()
heyyy be
Bazılarının marka olduğu yerde etiketi biz koyarız.
ben bilmeden atladım ama kime racon kesiyoruz![]()
Öğretmeninin zamanında ettiği beddualar yerini buluyor demek kiEvde konuşmuyosun diye şikayet eden annemler, lise de veli toplantısında sınıf öğretmenin " oğlunuzdan şikayetçiyim çok konuşuyor arkadaşlarını da konuşturuyor" cümlesi ile ağzı bi karış açık kalmıştı.
Şimdi de konuşmuyorum ama sesim kısıldı len ne saçma işler silsilesi![]()
Öncelikle foruma hoşgeldin. Hayırdır ne oldu ?anassını satıyım hayatım zindan oldu yaşamak istemiyorum laaaannnnnnn inş. ölürüm hemen
Öncelikle foruma hoşgeldin. Hayırdır ne oldu ?
Heralde, Galiba, Sanırsam :SCevap vermediğine göre duası kabul oldu da öldü herhal![]()
Yukarıda ölmek isteyen adama kime olacak başkaHangi adama..?
Yukarıda ölmek isteyen adama kime olacak başka![]()
Forumda da yaş onaylama gibi bir şey olması lazım, adam 20 yaşında yazmış 10 yaşında çocuk gibi konuşuyor.