Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Kişiye göre değişir gerisi:D

:yes:
Aaaa olurmu hiç öyle bunlar hepinizin ortak özelliği:D
BKk2e.jpg

Bu karikatür yeterlimidir :D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
şeftalide çok güzelmiş

Bir an içi n bu mesaj arada kaynamıştı. Ama sonunda gördüm. Evde elma(tükenmek üzere), armut(tükenmek üzere), erik(tükenmek üzere), kavun(stoklarla sınırlı), karpuz(stoklarla sınırlı), üzüm(taze geldi) var; ama şeftali yok. :( Canım çekti ya hu! :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
geç kaldın [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] güldük geçti bitti. :D Bu arada muhabbete hoşgeldin

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bir an içi n bu mesaj arada kaynamıştı. Ama sonunda gördüm. Evde elma(tükenmek üzere), armut(tükenmek üzere), erik(tükenmek üzere), kavun(stoklarla sınırlı), karpuz(stoklarla sınırlı), üzüm(taze geldi) var; ama şeftali yok. :( Canım çekti ya hu! :D
maşallah manav açacak kadar ürün mevcut :) valla bende bişey kalmadı şeftali dışında.nerdeyse en ucuz meyve şeftali ilginç

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hayatımın en şansız dönemini yaşıyorum mıknatıs gibi kazaları çekiyorum.daha yıl olmadan 3. defa arabama vurdular hepside kusurlu.ne denirki bu duruma ortalamaya vurunca 3 ayda bir arabama çakıyor biri :) bu ne la ne bu la la bu ne

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bom boş yolda adam geldi arabanın arkasına çaktı bu kadar olur 2 metre ileri gitti araba nerdeyse hiçbirşey yok oda ilginç ya

kendi doğru bildiklerimi yazayım en iyisi bu kalbiniz kadar temiz sayfaya

burdan anadolu sigortayı kınıyorum.15 dakika telefonda belledim dosya açmak için.2 kere aradım yine aynı...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yarın okula bi gideyimde iktisat öğreneyim biraz. :D income saving para çokomel eğrisi :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
TNT hergün aynı filmi yayınlıyor kusturacak.:D Filmin adı sel

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
Git yat elmalısoda gece gece şaka gibisin zaten :D

hah mutlu musun şimdi? muhabbetin ortasında gerçekten şaka gibi olaylar döndü yaa. az önce geldik eve. hey güzel allahım ne tatlı ne hayalci ne saf ne alıngan ne narin insanlar var. ve ne hoş ne mütevazı ne huzurlu aileler var :) bu gece çok enteresan şeyler deneyimledim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
hah mutlu musun şimdi? muhabbetin ortasında gerçekten şaka gibi olaylar döndü yaa. az önce geldik eve. hey güzel allahım ne tatlı ne hayalci ne saf ne alıngan ne narin insanlar var. ve ne hoş ne mütevazı ne huzurlu aileler var :) bu gece çok enteresan şeyler deneyimledim.

komşunun bahçesindeki çimen yine daha yeşil görünmüş :D

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Troy'a gıcık oluyorum.. Rahatlamadım. İşe yaramıyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...