Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kullandığın o kelime üç farklı anlamda kullanılıyor pigme = kısa boylu, şempanze ve pigme kabilesinnden olan kişi...
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] karşındaki insanları salak yerine koymaya çalışmak en gıcık olduğum şeylerden birisi... sonra mesajım niye silindi diye burada mızmızlanıyorsun..
benim bildiğim pigme pigme kabilesinnden olan kişi başka bir anlam vermem hakaret için burayı kullanmam burası gerçekler için var gerçekler acıdır.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
iyi o zaman anlamını öğrenmiş oldun bir daha kullanırken acı gerçekleri göz önüne alırsın diye düşünüyorum.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Selamun aleyküm, ilk öncelikle Allah rahmet eylesin [MENTION=102736]ck-xe[/MENTION] , sayın SDN Ailesi aranızda 3x3 rubik küpü 20 saniyenin olmadı 30 saniyenin altında çözebilen var mı ? Varsa birkaç sorum olacaktıda :) Biraz merak saldımda bu küp işine :P

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
@norm_life Advanced Warfareyi almışsın :D
Yorumun nedir öğrenebilir miyim? Yani ben yıllardır değişmeyen klasik oyun motoru ve fareye basılı tut git hikayeden nefret ediyordum hala aynı mı? Motor değişti bu sefer ama nasıl olmuş? Optimizasyon nasıl? Kısacası CoD 2 forever diyen birini aldırabilir mi kendisini :D Şimdi alacağımdan değil tabi ama belki ileride düşünürüz :D
edit: [MENTION=102736]ck-xe[/MENTION] Allah rahmet eylesin hocam, mekanı cennet olsun.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=115388]norm_life[/MENTION] aciklama bekliyoruz.
[MENTION=102736]ck-xe[/MENTION] kardes basin sagolsun. Allah mekanini cennet eylesin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Millet bu kulak cinlamasinin bir cözümü yok mu yahu, kafami duvara vurasim geliyor.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Selamun aleyküm, ilk öncelikle Allah rahmet eylesin @ck-xe , sayın SDN Ailesi aranızda 3x3 rubik küpü 20 saniyenin olmadı 30 saniyenin altında çözebilen var mı ? Varsa birkaç sorum olacaktıda :) Biraz merak saldımda bu küp işine :P
Youtube'da bir sürü videosu var çok iyi anlatıyorlar bak derim bir

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
[MENTION=115388]norm_life[/MENTION] aciklama bekliyoruz.
[MENTION=102736]ck-xe[/MENTION] kardes basin sagolsun. Allah mekanini cennet eylesin.

Millet bu kulak cinlamasinin bir cözümü yok mu yahu, kafami duvara vurasim geliyor.
müzik aç dinle sesi bastırsın tamam bunun yan etkisi olabilir komşuların sese gelebilir.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
[MENTION=312196]edox[/MENTION] [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] merhaba dostlar merhaba kardeşler merhaba canlar merhaba güzel insanlar konuşmama başlamadan önce hepinizi selamlıyorum :D single playeri az biraz oynadım yani çok sarmadı beni single playeri öyle aham şaham değil klasik hemen savaşa dalıyosun silahlar güzel atış hissi sesleri falan gayet hoşuma gitti. grafiklerde iyi onada lafım yok :D multiplayer modu aynı cod mw 2 deki gibi işte team deathmach capture to flag vs alt alta sıralı birini seçince otomatikmen bir haritaya bağlanıyor ve ona giriyosunuz cod mw 2 gibi yani. ve multi hoşuma gitti yani zıplamalar falan olsun insanı sarıyor ben beğendim level atlatıkça yeni yeni özellikler açılıyor tabi giysiden silah parçalarına kadar :) alın kapışalım :D henüz bu kadar yani fazla oynamadım daha :D saygılar sevgiler

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=115388]norm_life[/MENTION] teşekkürler. Zaten videolar vs yayınlandıkça hafif hoşuma gitmişti oyun.
He oldu alalım tabi kapışırız :D 100 kağıt veremem valla artık indirim beklicez kaç ay beklersek :/

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
İnternet bizim üstümüze olsa sıkıntı değil de işte olmuyor :D

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ya Sabır Ya Sabır.. Çıldırtır bu digitürk müşteri temsilcileri adamı..

Şampiyonlar Paketi + HD Yayın + HD cihaz istiyorum kampanya varmış 4. yü arıyorum her biri farklı fiyat veya farklı bir şey diyor!

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yalnız olmadığıma sevindim :D Böyle hafiften bir vicdan azabı gibi, kötü alma korkusu da oluyor mu? :D

Ooo ayıpsın kitap bana ben kitaba bakıyorum şuan bari bişiler aklımda kalsın diye :D üstüne bide kelebek olacak sınav kötü alma korkusundan çok kalma korkusu sardı :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ne güzel işte demek ki bütün konuları halletmişsiniz :D

Umarım gerçekten öyledir :D

Ooo ayıpsın kitap bana ben kitaba bakıyorum şuan bari bişiler aklımda kalsın diye :D üstüne bide kelebek olacak sınav kötü alma korkusundan çok kalma korkusu sardı :D

Aynı ben ya :D Ben de şu an kelime fotokopisine bakıyorum :D Kelebek ne iğrenç bir sistemdir arkadaş :D Kurtulduğuma çok mutluyum ama bizi de tekli oturtuyorlar bildiğin Kavimler Göçü yapmakla geçiyor öğrencilik hayatımız :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Umarım gerçekten öyledir :D

Aynı ben ya :D Ben de şu an kelime fotokopisine bakıyorum :D Kelebek ne iğrenç bir sistemdir arkadaş :D Kurtulduğuma çok mutluyum ama bizi de tekli oturtuyorlar bildiğin Kavimler Göçü yapmakla geçiyor öğrencilik hayatımız :D

Ahahah liseyi bitirim ders çalışmicam diyodum ünide de bitmiyormuş ,öğrencilik zor iş hele de ders çalışmaktan nefret edene ya :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben çok çalışmıyorum notlar hep 90 üstü :D Sen lisede misin? Kelebek falan dedin? :D

Aynen bu sene uni sınavına gircem üstüne bide meslek lisesindeyim dersler ağır + kelebek sistemi + bide ygs lys gelince beyin terk oluyo benim bu seneyi atlatim harbi ders çalışmicam ya 4 senedir kafa kalmadı :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Aynen bu sene uni sınavına gircem üstüne bide meslek lisesindeyim dersler ağır + kelebek sistemi + bide ygs lys gelince beyin terk oluyo benim bu seneyi atlatim harbi ders çalışmicam ya 4 senedir kafa kalmadı :D

Ah sus sus geçen seneyi hatırladım. Ne zor geçen bir yıldı ya. Bir de dersane üstüne tuz biberdi off. Ama çalıştığına değiyor inan. Ben de seneye hiç çalışmayacağım diyordum da o yaz tatilinde sıkıntıdan patlıyordum, ''Artık okul açılsın'' dediğimi biliyorum ben :D Yardımcı olabileceğim bir şey olursa sorabilirsin kolay gelsin ^^
Bölüm falan ne istiyorsun?

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üniv'de 90 üstü not mu olurmuş ya ne biçim not muş öyle o :D

üniv'de 90 üstü not mu olurmuş ya ne biçim not muş öyle o :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ah sus sus geçen seneyi hatırladım. Ne zor geçen bir yıldı ya. Bir de dersane üstüne tuz biberdi off. Ama çalıştığına değiyor inan. Ben de seneye hiç çalışmayacağım diyordum da o yaz tatilinde sıkıntıdan patlıyordum, ''Artık okul açılsın'' dediğimi biliyorum ben :D Yardımcı olabileceğim bir şey olursa sorabilirsin kolay gelsin ^^
Bölüm falan ne istiyorsun?

Teşekkürler elektronik veya elektrik mühendisliği istiyorum :) Üniyi kazanıyim eve girmicem ya 4 senenin acısı kolay çıkmaz :D bu arada senin bölüm neydi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...