Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Harbiden PIKPIK nerde kim o bi belli etsin kendini çok hoş nicki vardı

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Kuzen nickini @Absolut Milk olarak degistirmis. Kulaklari cinlasin :D

Güzelim nickini ne yapmış
043_zpsd483fdac.gif

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Forumda söyle bir mesaj gördüm: Sitemiz emege saygi politikasina dayanmaktadir. Konu torrent ile alakali..

Hem emek calin hem de saygi bekleyin.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Facebookta bir şey paylasacagimda donup kapanıyor. Malesef Facebook durdu diye uyarı veriyor ve hiçbir şey paylasamiyorum. Nasıl düzelir bu :(

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Numara taşımayla ilgili bir sorum olacak
Perşembe günü vodafonena başvurumu yaptım fakat bugün 5. Gün olmasına rağmen hala bir mesaj gelmedi . Taşıdığım numaranın turkcelldeki bakiyesi -7 civarıydı . Mesaj gelmemesinin bununla bir ilgisi olabilir mi ? Yoksa bakiye önemli değil mi? ₺ yüklemelimiyim ?

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Numara taşımayla ilgili bir sorum olacak
Perşembe günü vodafonena başvurumu yaptım fakat bugün 5. Gün olmasına rağmen hala bir mesaj gelmedi . Taşıdığım numaranın turkcelldeki bakiyesi -7 civarıydı . Mesaj gelmemesinin bununla bir ilgisi olabilir mi ? Yoksa bakiye önemli değil mi? ₺ yüklemelimiyim ?
Geçenlerde bi yakınım da nuamara taşıdı. Bakiyesi eksilerdeydi para istememişler ve mesaj 2-3 gün içinde geldi. (turkcell >avea)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
kullandığın o kelime üç farklı anlamda kullanılıyor pigme = kısa boylu, şempanze ve pigme kabilesinnden olan kişi...
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] karşındaki insanları salak yerine koymaya çalışmak en gıcık olduğum şeylerden birisi... sonra mesajım niye silindi diye burada mızmızlanıyorsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...