1 saat çalışayım bari daha sonra konuşuruz 1 saate
Bende şimdi çalışmayı düşünme ihtimalindeyim

1 saat çalışayım bari daha sonra konuşuruz 1 saate
hadi beşiktaş bastır.
Kırmızı kart yemiş olcay
FBJK diyelim
O üründe cakma olayı çok oluyor malesef :/ muhtemelen orijinal degildir çünkü o ürün kaliteliYa abi yok bole bisi ya çinden xiaomi 10400 mah powerbank aldım 1 hafta oldu olmadı alalı telefonun şarjını çekiyo ya çakma olduğunu da sanmıyorum çaymaysa da adamlar 1e 1 yapmış![]()
O üründe cakma olayı çok oluyor malesef :/ muhtemelen orijinal degildir çünkü o ürün kaliteli
Icini acip bakYa benimkinin kasa da baya kaliteli ama baya da ağır bu kötü oldu ya alışmıştık![]()
Icini acip bak
Bende böyle cihazlardan birtane almak istiyorum. Sendeki nasıl memnunmusun ? Taşıması zormu oluyor ? Yada başka önerebilceğin cihaz varmı ?Sorun yok gibi ama niye böyle yaptı anlamadım
![]()
![]()
Ya çok memnundum telefonu 3 kere şarj ediyodu ne olduysa bozuldu çok kalite cihaz türkiyede 100 tl civarı çinden 15 dolara aldımtek sorunu biraz ağır ve büyük olması ama benim için dert değil
![]()
Ya aslında ben kucuk bir cihaz arıyorum. Aslında anahtarlık gibi birşey yokmuanahtarıma taksam hep cebimde kalsa o. Telefonumu 1 kerecik şarj etsede olur yani.
Bana demistin ya ayagini yerden kessin bi telefon al diye. Uzun bir sure nokia 2630 kullanicamArkadaşlar 2730 Classicime orijinal batarya arıyorum var mı tavsiyeleriniz
Ya çok memnundum telefonu 3 kere şarj ediyodu ne olduysa bozuldu çok kalite cihaz türkiyede 100 tl civarı çinden 15 dolara aldımtek sorunu biraz ağır ve büyük olması ama benim için dert değil
![]()
Bana demistin ya ayagini yerden kessin bi telefon al diye. Uzun bir sure nokia 2630 kullanicamsonrasi İnsallah Zenfone5. 5.5 ciksin bataryasi iyi olsun super olur. Hatta cikar ben alasiya
batarya olarak senin tel bl5c mi kullaniyor.
aldığın yere götür ne dicekler?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
telefoncuya bak ben mo3 için bl4c 10liraya almıştım.
ahhh senin ne güzel avatarın var öyle sensei@Jiraiya06