Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Hmm...pigme'li silinen mesajlarım var emre b. ve bjk-fb maçının hakemine pigme demiştim...
Hmm...pigme'li silinen mesajlarım var emre b. ve bjk-fb maçının hakemine pigme demiştim...
O tatilde ben de Ankarada oluyorum15 Tatilde falan yapsak daha iyi olur.
15 Tatilde kesin İstanbul'dayım.
Ne konuda açtınız?Açtığım konular niçin yayınlanmıyor ? Bu bende ki bir sorun mu yoksa sizin sansür anlayışınız mı ?
Eğer sansür anlayışınız ise ne tür bir sorun veya ne tür bir illegallik veyahut ne tür bir kural ihlali var ?
İşlerim bir otursun bakacagiz damsiz girilmez mi yapsakİstanbul bulusmasi olurda yas siniri varmi.Yoksa sen tek gidicek gibisin
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]
Acaba yapsak mi ?İşlerim bir otursun bakacagiz damsiz girilmez mi yapsak![]()
Gencler program iptalmisİşlerim bir otursun bakacagiz damsiz girilmez mi yapsak![]()
Gencler program iptalmis![]()
Samsung pişmanlıktır...
Gecmis olsun hocam. Mide yanmasina maydanoz oneriyorlar. Deneyebilirsiniz.Midemin yanmasi ve agrisina ragmen acili cigköfte yedim. Aksiyonu seviyorum sanirim.
Tesekkürler hocam tavsiye icin. Eger gecmezse Gaviscon icmeyi düsünüyorum. Ama maydonozu da aklima kazidim.Gecmis olsun hocam. Mide yanmasina maydanoz oneriyorlar. Deneyebilirsiniz.
Gecmis olsun.Midemin yanmasi ve agrisina ragmen acili cigköfte yedim. Aksiyonu seviyorum sanirim.
Tesekkür ederim hocam. Bugünü pek takma kafaya.Gecmis olsun.
(ç)alıntı(bu kısmı orjinal)...
Tesekkür ederim hocam. Bugünü pek takma kafaya.
İyiki doğmuşsunHerkese cümleten günaydın.
Bugün benim doğum günüm![]()
Püffffffffffffffffffffffffff. :clap:Teşekkür ederimİyiki doğmuşsunÜfle.
![]()
Herkese cümleten günaydın.
Bugün benim doğum günüm![]()