Selam değil bence başka bir şey bekliyorsundur emmeee.... :mrgreen:
capon çizgi dizilerindeki cadı kız. Bana söz veridiğin, fındığın üzerine yatamazsın. ALLAH inşallah size bol bol findık verir ki toplamaktan kolun yorulsun.

Selam değil bence başka bir şey bekliyorsundur emmeee.... :mrgreen:
capon çizgi dizilerindeki cadı kız. Bana söz veridiğin, fındığın üzerine yatamazsın. ALLAH inşallah size bol bol findık verir ki toplamaktan kolun yorulsun.![]()
@friendly abiden önce semaverde bana söz verdin. ALLAH sana o karışma fırsatını versin.1- Sana söz vermedim. :mrgreen:
2- Fındığı toplama işine karışmıyorum uzun zamandır.![]()
Hehehe koreli önerileri bende dolu abi senden alıp bana göndermiş zukembergO bu değilde bu zukernberg denilen lanet herif, her miletten çekik gözlü kızı arkadaş olarak öneriyor amma gel gör ki bir koreli önermedi ya laa. Bir kaç mankene, bir kaç populer kıza arkadaşlık teklifi gönderdim. Sırf kendi halinde güzel kızlar bulma umuduyla, yok arkadaş istediğim gibi gelmiyor. Hep de endonezyalı çekik gözlü kızlar geliyor(fena da değiller ama hepsi @arsenik'e göre). Algoritmana zukemberg başka bişi demiyorum
![]()
Hehehe koreli önerileri bende dolu abi senden alıp bana göndermiş zukembergendonezyalıymış bulsan ona da şükredecen de neyse
![]()
Gözün gökdelenlerde seninKendime göre bulsam da teklif kabul etmiyor ya da manken. Şansıma tükereyim.![]()
Gözün gökdelenlerde senin![]()
Endonezyalı gülüşü nasılyok lan. gözüm yok oralarda.Tatlı gülüşlü olsun yeter.
@Alnair Alsad hocamda fındığı duyunca kaçtı yine![]()
Endonezyalı gülüşü nasıl![]()
Bulursan yeğenini bana yap :mrgreen: Sülalecek güzel olur onlarKoreli olacak. :mrgreen:
--Gamzeli gülüşleri var![]()
Bu asphalt 8 adama telefon parçalatır :hammer:
Bu asphalt 8 adama telefon parçalatır :hammer:
İlk başlarda daha kolaydı kazanmak şimdi zorlaşmış, bence.
dümdüz yolda 1. giderken araba saçmalıyor sağa sola çekiyor tosluyoruz, son 500 metrede 1. giderken bi bakıyorum 4 tane araba önümde bitmiş hem de baya bi fark açmışlar nasıl oluyor anlamadım kestirme falan da yok
ne ilginçlikler yaşadım dünden beri yav ama öyle böyle 1. geldim rahatladım![]()
kmplayerda sağdaki reklam zımbırtısını nasıl kaldırırız?
buldum,denedim bişeyler. şimdilik daha kullanmadım. birazdan bişeyler izlerken görecezHost dosyasına bir satır ekleyerek. O satırı şuanda yazamayacağım pc başında değilim.ama google'dan bulursun.
buldum,denedim bişeyler. şimdilik daha kullanmadım. birazdan bişeyler izlerken görecez![]()
Sen iyisin yine hocam.![]()