Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Her kuruyemiş yediğmde şuna denk geliyorum ,cipsimsi tadı var. Adını bi türlü bulamadım bilen var mı acaba ?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Okmeydanı'nda üzerinde sapan ve misketle polislere yakalanan eylemci, "Kız arkadaşım için hatıra aldım" diyerek kendini savundu. :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Okmeydanı'nda üzerinde sapan ve misketle polislere yakalanan eylemci, "Kız arkadaşım için hatıra aldım" diyerek kendini savundu. :D

o bişey mi? adamın biri aracında 100cm haydar ile yakalanıyor çevirme'de polise diyorki: o kız arkadaşımın hediyesi ondan yadigar...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her kuruyemiş yediğmde şuna denk geliyorum ,cipsimsi tadı var. Adını bi türlü bulamadım bilen var mı acaba ?

istanbul orası? izmirde yok böyle şeyler ...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
blacklistten geri kaldım yav. 16'dan sonra 3 sezon person of interest izledim. üstüne 4 bölüm game of thrones. şimdi 17 :D en son nolduğunu bile hatırlamıyorum.

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Offf ya bütün akşam ayaktayım.Sosyal dersinden ve Sosyal hocasından nefret ediyorum.Bu ne ya.Ödevde ödev...
Hayır anlamıyorum hangi akıllı performans ödevi olarak çalışma kitabını bitirin der...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Günün ortasında Opera siteyi neredeyse açamıyor, dedikleri stabilite, hızdan eser yok ama geceye doğru aslan kesiliyor. Bu nedir yahu?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hotmail hesabımla biri facebook açmış gelen bildirimlerden fark ettim, şifre değiştir deyip hesabı sildim, hesaba girebilmek için de telefon numarası ekledim bir de kendi facebook hesabıma bile eklemediğim telefon numaramı! Nasıl iş lan bu kim benim mailimle facebook açar. Bot mu bunlar.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Firefox 29.0 sürümüne alışmak biraz zaman alacak gibi :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Hotmail hesabımla biri facebook açmış gelen bildirimlerden fark ettim, şifre değiştir deyip hesabı sildim, hesaba girebilmek için de telefon numarası ekledim bir de kendi facebook hesabıma bile eklemediğim telefon numaramı! Nasıl iş lan bu kim benim mailimle facebook açar. Bot mu bunlar.
İlginçmiş :) Biryerden bulmuştur mailini

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
comodo ve firefoxta hep mi shockwave çöker arkadaş ya , yeter yav, gına geldi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

uploaded 6 aylık premium almayı düşünüyorum. önerileriniz var mı?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Virtualbox'un güncellemelerinden bıktım artık 5 günde bir güncelleme olurmu ya :cursing:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ben aylık istiyorum diye mektup yolla :P

:biggrin: Yapmıyorum zaten artık her giriş yaptığımda güncelleme uyarısı çıkıyor tamam diyorum geçiyorum, 2 3 ay sonra yaparım artık ağır çalışmasa vmware kurucamda malesef

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Gun icinde cenabet olmadigin halde cenabetligin doruklarinda yasadim resmen. Basima gelenler pismis tavugun basina gelmedi.

Su Torbası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler notlarım kötü sınıfı geçmek için bilgisayarı kaldırmalı mıyım?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler notlarım kötü sınıfı geçmek için bilgisayarı kaldırmalı mıyım?

İradeli biriysen kaldırmana gerek yok. Çünkü akıl bilgisayarda olduktan sonra kaldırsan da fayda vermez. Akıl derste olduktan sonra 10 tane bilgisayar da olsa derslerin iyi olur.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Her hangi bir proje üzerinde Uğraş Uğraş olmayinca pess etmek gerekir mi ?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
A.s. Ordu'ya geçincede bekliyorum bir selam. :P

Yok yav. Geri dönüyorum. İnsafsız herifler. Yeni sezonmuş, peh.. %50 indirim demişler. Girip bakayım dedim. Normal ceket. Bildiğin ceket. 600 lira etiket koymuş 300 lira. Gömlekler var 250 lira. Pantolonlar 3 rakamlı hep. Markayı vurunca bu kadar pahalı olur mu ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...