(VİDEO işleniyor kalan süre tahmini: 4gün 22 saat hey maşallah haftaya çarşamba akşamı videomun işlenmesi biter inşallah![]()

Bu adam n'apsın

(VİDEO işleniyor kalan süre tahmini: 4gün 22 saat hey maşallah haftaya çarşamba akşamı videomun işlenmesi biter inşallah![]()
Soru: Kralların taçlarını yere atıp onların üzerinde tepinmeleriyle ünlü ülke hangisidir?
Cevap: Türkiye. Neden mi? Çünkü Kadınlar baş tacımızdır! deriz, sonra onlara kralın kim olduğunu göstermek için şiddet uygularız!
bugün bi yerlerde gördüğüm bir replikdi!![]()
![]()
Bu adam n'apsın![]()
hahahaha one beee 39 yıl 180 mbı beklemiş adam hala hayattamıdırki![]()
ESKİ İSMİYLE HABEŞİSTAN OLARAK BİLİNEN ÜLKENİN YENİ ADI NEDİR
hahahaha one beee 39 yıl 180 mbı beklemiş adam hala hayattamıdırki![]()
Etiyopya değil mi?
Herhalde bağlantı hızı 0.001 mb/bit disk dönüşüm hızıda 1000-1500 rpm falan sanırım![]()
Oyunda da mı arabayı park edemedin![]()
Telekominikasyon engellemiş ne beklersin o siteden4shared denen zımbırtı indirme sitesinden dosya indiremiyorum yav. g+ hesabı bile gösterdim gene kabul etmedi. ne adi site yav.
Telekominikasyon engellemiş ne beklersin o siteden![]()
Laptopla dışarımı çıktınHava güzel diye üstümüze bir şey almadık şimdi yağmur yağıyor.![]()
Bu Nuri Bilge kendimi bildim bileli Cannes'a katılıp kazanıyor... Yine adaymış.Yeni filmi Kış Uykusu
[video=youtube;B1pu28BBntI]https://www.youtube.com/watch?v=B1pu28BBntI[/video]
Aynen dostum ben sadece bende oluyor sanıyodum google servislerinde oluyor çoğunlukla artık yandeks kullanacam,youtube kapandı diye karezine yapıyorlar kesinYetti ama bu ssl hatası
Aynen dostum ben sadece bende oluyor sanıyodum google servislerinde oluyor çoğunlukla artık yandeks kullanacam,youtube kapandı diye karezine yapıyorlar kesin
Merak ettim şimdi o nasıl bişey link varmıRap ilahi de varmış. İlk defa duydum.
Bugün bütün işlerim yolunda gitti Allah herkese böyle günler nasip etsin bakalım![]()
Bugün bütün işlerim yolunda gitti Allah herkese böyle günler nasip etsin bakalım![]()
Merak ettim şimdi o nasıl bişey link varmı![]()
ahaha rapçi fuat medine diyor, tanrım yok demişti birde kafam karıştı şimdiLink yok tvde gördüm kanalın adını da hatırlamıyorum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
http://www.youtube.com/watch?v=ZHRvV1uEfWc
Buldum dinlediğim buydu.