Kurşun Kalem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 58
Nane şekeri eşliğinde sigara keyfi...
[MENTION=63117]friendly[/MENTION]
[MENTION=63117]friendly[/MENTION]

keyif yapın valla biz ölelim sıkıntıdan
Bütün dünyayı UST den yatırdılar.
Tek maç açmalarından belliydi![]()
espri konusunda iyiyimdir. merak ettimNeyse, daha tepkini öngörecek kadar tanımıyorumseni, yapmayacam espiriyi, bende kalsın![]()
şu zencilerde iyi ses var ya.şu hatunun sesi bağımlılık yaptı bende
[video=youtube;nEjayXdwVqY]http://www.youtube.com/watch?v=nEjayXdwVqY&list=FLtXwId5NxwKUzTCnRS1z-sA[/video]
hayırdır hocam?Bu aralar biriyle kavga edeceğim. Kesinleşti.
ikisinde de yapılacak şeyler varmış. yavaştan yavaştan insanlar esfel-i safiline iniyor. dişi birini görünce bir şekilde bak ben erkeğim,burdayım, ona sarkıntılık yapmam lazım diye mi düşünüyorlar bilmiyorum. bir şekilde haya perdelerini, ar damarlarını kaybetmişler. faraza biri yapsa onlardan bir bayana hemen erkeklik taslarlar, kavgaya girerler ama kendileri yapınca da erkeklik yapmış sayıyorlar kendini. elinden geliyorsa elini korkak alıştırma hocam@ms1907
Sorma hocam ya.
Sabah saat 8 falan, binadan çıkıyorum, ablam önden ilerliyor, 3-4 metre arkasındayım kulağımda kulaklık müzik dinliyorum. Ablam, önünden geçtiği oto yıkamacının sahibinin arabasının önünden geçiyordu, arabanın ön iki kapısının açık olduğunu görmemle, arabada birilerinin olduğunu anladım. Her ihtimale karşı müziğin sesini kapattım. Bi' baktım ablam arabanın önünden geçerken arabadan 3-4 kere ard arda korna çalıyor. Ablam yürümeye devam etti, ben arabanın önüne geldim durdum, arabada benden böyle 3-4 yaş büyük, bayağı kilolu iki kişi vardı, 6-7 saniye gözlerinin içine baktım. Heyecanlandıklarını fark ettim zaten, kafamı salladım hayırdır falan diyorum, "xérdır? neye korna çalisan?" dedim, arkadaşa çaldım dedi, durdum etrafa baktım cadde bomboş. Kafamı ona tekrar çevirdim 4-5 saniye daha baktım, sesimi etmedim yürümeye devam ettim. O onlara yetmişti sanırım.
İşimi bitirip geri döndüğümde hala arabada olduklarını gördüm, önlerinden geçip gidene kadar gözlerinin içine baktım belki bir şey derler diye ama demediler.
İkinci olay ise, arkadaşım sevgilisiyle gezerken onlara laf atan bizim mahalleden bi "çocuk" vardı. Onu gördüm, yine gelip geçene kadar gözünün içine baktım, durdu, geldi yanıma birine mi benzettin diye sordu, yok dedim. Gitti.
İkinci değil de, birincisinde daha fazlasını yapmalıydım sanırım.
Kesinlikle.ikisinde de yapılacak şeyler varmış. yavaştan yavaştan insanlar esfel-i safiline iniyor. dişi birini görünce bir şekilde bak ben erkeğim,burdayım, ona sarkıntılık yapmam lazım diye mi düşünüyorlar bilmiyorum. bir şekilde haya perdelerini, ar damarlarını kaybetmişler. faraza biri yapsa onlardan bir bayana hemen erkeklik taslarlar, kavgaya girerler ama kendileri yapınca da erkeklik yapmış sayıyorlar kendini. elinden geliyorsa elini korkak alıştırma hocam![]()
orası da öyle. bir dahakine yaparsın diyecektim de bir daha bu tür durumlarla karşılaşmaman temennisiyleKesinlikle.
İşte işin kötü yanı o, o an ne yaptıysan odur. Eğer o an yapmadıysan sonradan gidip sen şunu yaptın da diyemezsin. O an o yapmadığın şey için sonradan çok pişman oluyor insan, içine oturuyor.
Neyse, bu ders olsun bana.![]()
kombo diyince aklıma şu geldi:Feci kombo yapasım var
http://www.youtube.com/watch?v=n0Vs63R2xOA
Sigara sağlığa zararlıdır.![]()
Seni sağlıklı hayata davet ediyorum.
Nane şekeri de insanın ağzını ekşiltir.![]()
Meyveli şeker yok muydu.![]()
Nereye zararlı yav, daş gibiyim maşallah
He sen keyif yapmayayım istiyorsun yani( Bu ara -mu soru ekini ayrı yazmışsın da soru işaretini koymamaışsın
)
adamı merak ettim baktım da nasıl bir insanmış.:bored:Şu an milyonerde yarışan adam Albert Fish'e(Hannibal Lecter'ın esin kaynağı, dünyaya gelmiş en psikopat seri katillerden biri) aşırı derecede benziyo
![]()
![]()
Nane şekeri eşliğinde sigara keyfi...
[MENTION=63117]friendly[/MENTION]![]()
Şu matematikcinin herzaman beynini patlatmak istemişimdir yazılı kağıtlarını okudunuzmu dicem yazılı diyorum başlıyo bağırmaya "ben önceki ders sormadımmı niye cevap vermedin tabiii konuşmaktan ne duycaksınızki saten, sizin dersde gözünüz yok çocuğum" der durur
ne bicim bir ogretmen o? sordukca cevaplamasi gerek cart curt yapcagina insan olsun bir onceki isimde takograf tamir ve satisi idi adama anlatiyorduk tekrar anlat diyor tekrar anlatiyorduk ne kardar surerse sursun.