Kurşun Kalem
Profesör
Hangi mesaj yerine ulaşmış anlayamadım ? Üstü kapalı konuşmayın varsa bir sorun açık açık söyleyin bilelim.
Siz her şeyi açık açık yazıyor musunuz da bizden açıklık bekliyorsunuz? Anlayan anladı durumu.
Hangi mesaj yerine ulaşmış anlayamadım ? Üstü kapalı konuşmayın varsa bir sorun açık açık söyleyin bilelim.
Siz her şeyi açık açık yazıyor musunuz da bizden açıklık bekliyorsunuz? Anlayan anladı durumu.
O mesajı ben düzenlediği me göre demek ki ben anlamamışım o yüzden soruyorum. Buyrun anlatın neyi anlamadığımı ?
Türkan abla, ablacım, nolur öptür şu dudaktan, hayırlara vesile ol ablam. Katil olacağım yoksa...
Türkan abla, ablacım, nolur öptür şu dudaktan, hayırlara vesile ol ablam. Katil olacağım yoksa...
Türkan abla kim. Hangi dudak. Niye katil oluyon abi. Yoksa bunlar bi çelişki mi??![]()
Müzik fena değilmiş ama bence en güzeli pandora osnra da stepBugün de paso bu şarkıyı dinledim haaa![]()
Demet Akalın'ın şarkıya benzer bir gürültüsü yok mu yahu duymadın mı hiç? Bir tek bu pasajda mı akşama kadar çalıyor yoksa?
Üstat sıcaklar hormonal istekler konusunda sorun mu çıkarıyor.![]()
Sen dedin diye dimledim harbi kapı gıcırtısıymış. Zati ben Demet Akılın çıktı mı?? kanalı değiştiriyooom.
Müzik fena değilmiş ama bence en güzeli pandora osnra da step![]()
desperado yakalandı
mesaj silme butonu da yok...
Şimdi kesin ben de fırçayı yiycem... :blink: