Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Nane şekeri eşliğinde sigara keyfi...
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] :P

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
şu hatunun sesi bağımlılık yaptı bende :)

[video=youtube;nEjayXdwVqY]http://www.youtube.com/watch?v=nEjayXdwVqY&list=FLtXwId5NxwKUzTCnRS1z-sA[/video]

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
şu hatunun sesi bağımlılık yaptı bende :)

[video=youtube;nEjayXdwVqY]http://www.youtube.com/watch?v=nEjayXdwVqY&list=FLtXwId5NxwKUzTCnRS1z-sA[/video]
şu zencilerde iyi ses var ya.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu aralar biriyle kavga edeceğim. Kesinleşti.
hayırdır hocam?

işte keyif :)

http://www.korkusuzmedya.com/root.vol?exec=page&aid=3515

neşelendim biraz :)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
@ms1907
Sorma hocam ya.
Sabah saat 8 falan, binadan çıkıyorum, ablam önden ilerliyor, 3-4 metre arkasındayım kulağımda kulaklık müzik dinliyorum. Ablam, önünden geçtiği oto yıkamacının sahibinin arabasının önünden geçiyordu, arabanın ön iki kapısının açık olduğunu görmemle, arabada birilerinin olduğunu anladım. Her ihtimale karşı müziğin sesini kapattım. Bi' baktım ablam arabanın önünden geçerken arabadan 3-4 kere ard arda korna çalıyor. Ablam yürümeye devam etti, ben arabanın önüne geldim durdum, arabada benden böyle 3-4 yaş büyük, bayağı kilolu iki kişi vardı, 6-7 saniye gözlerinin içine baktım. Heyecanlandıklarını fark ettim zaten, kafamı salladım hayırdır falan diyorum, "xérdır? neye korna çalisan?" dedim, arkadaşa çaldım dedi, durdum etrafa baktım cadde bomboş. Kafamı ona tekrar çevirdim 4-5 saniye daha baktım, sesimi etmedim yürümeye devam ettim. O onlara yetmişti sanırım.
İşimi bitirip geri döndüğümde hala arabada olduklarını gördüm, önlerinden geçip gidene kadar gözlerinin içine baktım belki bir şey derler diye ama demediler.

İkinci olay ise, arkadaşım sevgilisiyle gezerken onlara laf atan bizim mahalleden bi "çocuk" vardı. Onu gördüm, yine gelip geçene kadar gözünün içine baktım, durdu, geldi yanıma birine mi benzettin diye sordu, yok dedim. Gitti.

İkinci değil de, birincisinde daha fazlasını yapmalıydım sanırım.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
@ms1907
Sorma hocam ya.
Sabah saat 8 falan, binadan çıkıyorum, ablam önden ilerliyor, 3-4 metre arkasındayım kulağımda kulaklık müzik dinliyorum. Ablam, önünden geçtiği oto yıkamacının sahibinin arabasının önünden geçiyordu, arabanın ön iki kapısının açık olduğunu görmemle, arabada birilerinin olduğunu anladım. Her ihtimale karşı müziğin sesini kapattım. Bi' baktım ablam arabanın önünden geçerken arabadan 3-4 kere ard arda korna çalıyor. Ablam yürümeye devam etti, ben arabanın önüne geldim durdum, arabada benden böyle 3-4 yaş büyük, bayağı kilolu iki kişi vardı, 6-7 saniye gözlerinin içine baktım. Heyecanlandıklarını fark ettim zaten, kafamı salladım hayırdır falan diyorum, "xérdır? neye korna çalisan?" dedim, arkadaşa çaldım dedi, durdum etrafa baktım cadde bomboş. Kafamı ona tekrar çevirdim 4-5 saniye daha baktım, sesimi etmedim yürümeye devam ettim. O onlara yetmişti sanırım.
İşimi bitirip geri döndüğümde hala arabada olduklarını gördüm, önlerinden geçip gidene kadar gözlerinin içine baktım belki bir şey derler diye ama demediler.

İkinci olay ise, arkadaşım sevgilisiyle gezerken onlara laf atan bizim mahalleden bi "çocuk" vardı. Onu gördüm, yine gelip geçene kadar gözünün içine baktım, durdu, geldi yanıma birine mi benzettin diye sordu, yok dedim. Gitti.

İkinci değil de, birincisinde daha fazlasını yapmalıydım sanırım.
ikisinde de yapılacak şeyler varmış. yavaştan yavaştan insanlar esfel-i safiline iniyor. dişi birini görünce bir şekilde bak ben erkeğim,burdayım, ona sarkıntılık yapmam lazım diye mi düşünüyorlar bilmiyorum. bir şekilde haya perdelerini, ar damarlarını kaybetmişler. faraza biri yapsa onlardan bir bayana hemen erkeklik taslarlar, kavgaya girerler ama kendileri yapınca da erkeklik yapmış sayıyorlar kendini. elinden geliyorsa elini korkak alıştırma hocam :)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ikisinde de yapılacak şeyler varmış. yavaştan yavaştan insanlar esfel-i safiline iniyor. dişi birini görünce bir şekilde bak ben erkeğim,burdayım, ona sarkıntılık yapmam lazım diye mi düşünüyorlar bilmiyorum. bir şekilde haya perdelerini, ar damarlarını kaybetmişler. faraza biri yapsa onlardan bir bayana hemen erkeklik taslarlar, kavgaya girerler ama kendileri yapınca da erkeklik yapmış sayıyorlar kendini. elinden geliyorsa elini korkak alıştırma hocam :)
Kesinlikle.
İşte işin kötü yanı o, o an ne yaptıysan odur. Eğer o an yapmadıysan sonradan gidip sen şunu yaptın da diyemezsin. O an o yapmadığın şey için sonradan çok pişman oluyor insan, içine oturuyor.
Neyse, bu ders olsun bana. :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Kesinlikle.
İşte işin kötü yanı o, o an ne yaptıysan odur. Eğer o an yapmadıysan sonradan gidip sen şunu yaptın da diyemezsin. O an o yapmadığın şey için sonradan çok pişman oluyor insan, içine oturuyor.
Neyse, bu ders olsun bana. :)
orası da öyle. bir dahakine yaparsın diyecektim de bir daha bu tür durumlarla karşılaşmaman temennisiyle :)

teknolojonin cılkı çıktı be yav :D
http://www.haber7.com/teknoloji/haber/1022248-dokunmatik-ekranda-son-nokta

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Sigara sağlığa zararlıdır. :)
Seni sağlıklı hayata davet ediyorum. :P

Nane şekeri de insanın ağzını ekşiltir. :)
Meyveli şeker yok muydu. :P

Nereye zararlı yav, daş gibiyim maşallah :D
He sen keyif yapmayayım istiyorsun yani :P ( Bu ara -mu soru ekini ayrı yazmışsın da soru işaretini koymamaışsın :D )

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Nereye zararlı yav, daş gibiyim maşallah :D
He sen keyif yapmayayım istiyorsun yani :P ( Bu ara -mu soru ekini ayrı yazmışsın da soru işaretini koymamaışsın :D )

İşaretlemelerle ilgili bir sınav yapılaydı ortaokulu bile bitiremezdim.
Şansa mansa dışardan bitirdim işte.
Sen öğretcen böyle böyle artık. ;)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Şu an milyonerde yarışan adam Albert Fish'e(Hannibal Lecter'ın esin kaynağı, dünyaya gelmiş en psikopat seri katillerden biri) aşırı derecede benziyo
f85454e8279be180185cac7d243c5eb3.jpg

923291_449585391790658_605063986_n.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Nane şekeri eşliğinde sigara keyfi...
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] :P

ne marka? gerci gidip almaya da useniorum ama olsun reklam olur deme esas reklami masaustu bilgisayar toplama diye yada benzer baslikla pcnet forum ve bilumum forumda surusuyle var.

58Ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu matematikcinin herzaman beynini patlatmak istemişimdir yazılı kağıtlarını okudunuzmu dicem yazılı diyorum başlıyo bağırmaya "ben önceki ders sormadımmı niye cevap vermedin tabiii konuşmaktan ne duycaksınızki saten, sizin dersde gözünüz yok çocuğum" der durur

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Uzak dursun özgürlüğünü, aşkını-sevdasını bir kelebeğin ömrü süresince güzel yaşam uğruna satanlar; uzak dursun şehrimden soframdan...

KCY...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Şu matematikcinin herzaman beynini patlatmak istemişimdir yazılı kağıtlarını okudunuzmu dicem yazılı diyorum başlıyo bağırmaya "ben önceki ders sormadımmı niye cevap vermedin tabiii konuşmaktan ne duycaksınızki saten, sizin dersde gözünüz yok çocuğum" der durur

ne bicim bir ogretmen o? sordukca cevaplamasi gerek cart curt yapcagina insan olsun bir onceki isimde takograf tamir ve satisi idi adama anlatiyorduk tekrar anlat diyor tekrar anlatiyorduk ne kardar surerse sursun.

58Ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne bicim bir ogretmen o? sordukca cevaplamasi gerek cart curt yapcagina insan olsun bir onceki isimde takograf tamir ve satisi idi adama anlatiyorduk tekrar anlat diyor tekrar anlatiyorduk ne kardar surerse sursun.

valla abim bizde bişey anlamıyoruz o bağırıyor biz dinliyoruz bi ara derste güneş gözlüğü takmıştı gülmekten öldük güneş gözünü alıyormuş ufolular varya ondan farkı yoktu bide boyuda kısa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...