- Reaksiyon puanı
- 16,406
Haaland'ın Minecraft storyleri beni benden alıyor. Bu adam her şeyi yapar.Haaland bu sene Ballon d'or u alacak gibi.
Haaland'ın Minecraft storyleri beni benden alıyor. Bu adam her şeyi yapar.Haaland bu sene Ballon d'or u alacak gibi.
Birden fazla yapmak hatadan çıkar zaten.Aynı hataları birden fazla yapmamak gerekmiş..
Bol bol böyle düşündüğüm anlar oldu. Çok kez pes ettim, intihar edip kaç kez başarısız oldum. En çaresiz kaldığın anda bile kendine inanıyorsun belki, eğer devam edersen iyi şeyler yaşanacağını düşünebiliyorsun fakat bir anlamı kalmıyor. Çünkü o noktadan sonra yaşasan ne olacak? Gerçekten bunun için çabalamaya gerek var mı? Ne de olsa sonunda öleceğim, yaptığım her şey burada kalacak. Neden bu kadar acıya katlanayım ki? Pes ediyorum işte, kaybettiğimi kabulleniyorum ve artık huzura kavuşmak istiyorum. Yaşamak çok gereksiz. Bu yüzden ötanazinin insanlar için de uygulanabilir olacağını savundum hep. Bu kadar acıya karşı pes edeni burada tutmanın bir anlamı yok, intihar kötü bir şey değil.
Bu mevzular çokk derin çok. Tüm gençler olarak en kısa şu psikolojiden çıkmamız gerektiği kanaatindeyim. Gidişatimiz hiç hayra alamet değil asdkfkkötü olan tek şey yalnız olman
Buralar ölmüş ya. Eskisi kadar uğrayan yok.
Hangi forum hocam?Sevdiğim bir forum BTK engeliyle kapanış haberiyle uyanmam tüm hâyât enerjimin sıfırlanmasına sebep oldu.
Bende kalsın ve açıldı.Hangi forum hocam?