Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Bizim almancacı 5 verme fetişine sahip sözlüye 5leri uapıştırıp duruyo

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,872
Bende histoloji hocasına. İlk histoloji labovatuvarında mikroskop kullanmayı öğretiyordu sonra "sen dinlemedin demin boş boş duruyordun hadi şimdi oluştur bakayım görüntüyü köpek(bunu demedi ama demiş gibi oldu neyse)" sonra tek seferde görüntüyü oluşturdum ama bu sefer de "niye labovatuvara saç bağlamadan geliosun" falan demişti sanırım her türlü fırçayı yiyoduk fırça fetişleri vardı çoğu hocanın.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,872
Bizim almancacı 5 verme fetişine sahip sözlüye 5leri uapıştırıp duruyo
hcm şikayet edin onu o ne. Bildiğim kadarıyla not ortalamsından düşük veremiyorlar korkunç olay. ben 5. sınıftayken 88 ort ile fen hocası 60 60 geçmişti taktiri 1 puanla kaçırmıştım çok sinirlenmiştim.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
hcm şikayet edin onu o ne. Bildiğim kadarıyla not ortalamsından düşük veremiyorlar korkunç olay. ben 5. sınıftayken 88 ort ile fen hocası 60 60 geçmişti taktiri 1 puanla kaçırmıştım çok sinirlenmiştim.
Ettik ettik hocam bise olmuyo

Loutermilch

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,484
Bu eğitim sisteminde hocaya öğrenciyi döverek sakat bırakma tarzı bir şey yapmadığı sürece hiçbir şey olmaz. Müdüre gidersin hocayı babası gibi savunur. MEB'e gidersin sonuç çıkmaz bu sefer müdür ve hoca beraber tepene binerler.

Reaksiyon puanı
129
bizim edebiyatçı yazma konusunda o kadar takıntılı ki. her hafta yazma kontrolü yapıyor, hatta bazen kontrol esnasında tahtadan yazılmalık birşey açıp onu yazdırıyor. hoca boş bıraktığı zaman sadece kendi dersiyle alakalı birşey yapabilirsin. edebiyat defterini unuttuğum gün matematik çalışıyordum. sınıfın çalışkanlarındanım bu arada. hoca " arkadaşlar kaç kere uyarıyorum defterler her seferinde gelecek diye" dedi. ilk defa unutuyorum. sanki her allahın günü unuturmuşum gibi konuştu. o kadar uyuz bir kadın ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kimyacıya bak mesela. adamın 6-8 senesi var, 21 seneden fazla öğretmenlik yapmış öğretmenden daha iyi anlatıyor. bir kere bile kaynak kitap getirdiğini görmedim kimyacının. bütün tanımları ve soruları kafasından yapıyor. işte işinin hakkını veren kişiyle vermeyen kişi arasındaki fark çok belli oluyor.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,962
İkisine gönül vermek zor iş. (Benim hakkımda değil.)

Fjord

Asistan
Reaksiyon puanı
1,379
İkisi olmaz zaten. ?

Komik atmayın yav, aşk acısından kendini jiletleyen arkadaşa söyledim.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,962
Ne demek olmaz? Bende oluyor. (Benim hakkımda değil.)

Fjord

Asistan
Reaksiyon puanı
1,379
Yetişebiliyor musun bari? (Senin hakkında değil.)

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,962
Çok zor.

Reaksiyon puanı
129
düşünmeyi bıraktım diyorum da yine onu düşünmeye başladım. içimde bir ağlama duygusu var ağlasam çok rahatlayacağım gibi hissediyorum ama bir türlü gelmiyor. kız da ayrıldıktan 1 gün sonrasında sevgili yapmış. aklında zaten o mu vardı bilemem ama onu düşününce duygulanıyorum. ben asla duygusal bir insan değilim ama onu düşününce ağlayasım geliyor. sanki ona açılsam çok rahatlayacağım gibi ama işler daha da vasat olacak. en azından kendimi pek kaptırmıyorum ona şükür.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
düşünmeyi bıraktım diyorum da yine onu düşünmeye başladım. içimde bir ağlama duygusu var ağlasam çok rahatlayacağım gibi hissediyorum ama bir türlü gelmiyor. kız da ayrıldıktan 1 gün sonrasında sevgili yapmış. aklında zaten o mu vardı bilemem ama onu düşününce duygulanıyorum. ben asla duygusal bir insan değilim ama onu düşününce ağlayasım geliyor. sanki ona açılsam çok rahatlayacağım gibi ama işler daha da vasat olacak. en azından kendimi pek kaptırmıyorum ona şükür.
Benimde aynı sorun, çok canımı sıkıyor bu olay. Ölmek en iyisi.

Reaksiyon puanı
129
Benimde aynı sorun, çok canımı sıkıyor bu olay. Ölmek en iyisi.
öyle şeyler söyleme. senin sevgi duygun benden fazla olabilir ama kafandan atmaya çalış, ne bileyim kafanı dağıtacak şeyler yap. arkadaşlarınla oyun oyna, ailenle film izle. çok klişe oldu ama birini sevdim diye ölmek saçma. onun için ölürüm desen o kıvamda değilsiniz yani hiç düşünme öyle.

Amelelik zor iş.
1 haftadır coğrafya sınavına çalışıyordum amele gibi en azından iyi geçti :D

mstazr

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
öyle şeyler söyleme. senin sevgi duygun benden fazla olabilir ama kafandan atmaya çalış, ne bileyim kafanı dağıtacak şeyler yap. arkadaşlarınla oyun oyna, ailenle film izle. çok klişe oldu ama birini sevdim diye ölmek saçma. onun için ölürüm desen o kıvamda değilsiniz yani hiç düşünme öyle.

1 haftadır coğrafya sınavına çalışıyordum amele gibi en azından iyi geçti :D
İnşallah yüksek alırsın. :)

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,962
Sınavlarınıza çalışın, büyük adam olun!

Loutermilch

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,484
Sınavlarınıza çalışın, büyük adam olun!
O sırada dün girdiğim kimya sınav kağıdının bana attığı bakış: ? Matematik falan filan hikaye hayatımda girdiğim net olarak en zor sınavdı. Sınav başladıktan 5 dakika sonra kağıdı direkt vermeye çalıştım hoca kabul etmedi.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,962
O sırada dün girdiğim kimya sınav kağıdının bana attığı bakış: ? Matematik falan filan hikaye hayatımda girdiğim net olarak en zor sınavdı. Sınav başladıktan 5 dakika sonra kağıdı direkt vermeye çalıştım hoca kabul etmedi.
Bazen zor sorarlar, yapacak bir şey yok. Önemli olan çalışmak.