- Reaksiyon puanı
- 4,484
Devam ettireyim bende müzik öğretmenine. Her ders gelip teröristmişiz gibi muamele atmaktan çekinmiyor.Bende almanca öğretmenine...
Devam ettireyim bende müzik öğretmenine. Her ders gelip teröristmişiz gibi muamele atmaktan çekinmiyor.Bende almanca öğretmenine...
O sırada iki tane 60 yapıştırıp 51 ortalamayla geçmemi sağlayan matematik hocam. ?Bizim almancacı 5 verme fetişine sahip sözlüye 5leri uapıştırıp duruyo
35le kaldım 11.sınıfta gecen yıl. Suan yine 11im ama geciyorum heraldeO sırada iki tane 60 yapıştırıp 51 ortalamayla geçmemi sağlayan matematik hocam. ?
hcm şikayet edin onu o ne. Bildiğim kadarıyla not ortalamsından düşük veremiyorlar korkunç olay. ben 5. sınıftayken 88 ort ile fen hocası 60 60 geçmişti taktiri 1 puanla kaçırmıştım çok sinirlenmiştim.Bizim almancacı 5 verme fetişine sahip sözlüye 5leri uapıştırıp duruyo
Ettik ettik hocam bise olmuyohcm şikayet edin onu o ne. Bildiğim kadarıyla not ortalamsından düşük veremiyorlar korkunç olay. ben 5. sınıftayken 88 ort ile fen hocası 60 60 geçmişti taktiri 1 puanla kaçırmıştım çok sinirlenmiştim.
Bu eğitim sisteminde hocaya öğrenciyi döverek sakat bırakma tarzı bir şey yapmadığı sürece hiçbir şey olmaz. Müdüre gidersin hocayı babası gibi savunur. MEB'e gidersin sonuç çıkmaz bu sefer müdür ve hoca beraber tepene binerler.hcm şikayet edin onu o ne. Bildiğim kadarıyla not ortalamsından düşük veremiyorlar korkunç olay. ben 5. sınıftayken 88 ort ile fen hocası 60 60 geçmişti taktiri 1 puanla kaçırmıştım çok sinirlenmiştim.
Benimde aynı sorun, çok canımı sıkıyor bu olay. Ölmek en iyisi.düşünmeyi bıraktım diyorum da yine onu düşünmeye başladım. içimde bir ağlama duygusu var ağlasam çok rahatlayacağım gibi hissediyorum ama bir türlü gelmiyor. kız da ayrıldıktan 1 gün sonrasında sevgili yapmış. aklında zaten o mu vardı bilemem ama onu düşününce duygulanıyorum. ben asla duygusal bir insan değilim ama onu düşününce ağlayasım geliyor. sanki ona açılsam çok rahatlayacağım gibi ama işler daha da vasat olacak. en azından kendimi pek kaptırmıyorum ona şükür.
Öyle deme ya.Benimde aynı sorun, çok canımı sıkıyor bu olay. Ölmek en iyisi.
öyle şeyler söyleme. senin sevgi duygun benden fazla olabilir ama kafandan atmaya çalış, ne bileyim kafanı dağıtacak şeyler yap. arkadaşlarınla oyun oyna, ailenle film izle. çok klişe oldu ama birini sevdim diye ölmek saçma. onun için ölürüm desen o kıvamda değilsiniz yani hiç düşünme öyle.Benimde aynı sorun, çok canımı sıkıyor bu olay. Ölmek en iyisi.
1 haftadır coğrafya sınavına çalışıyordum amele gibi en azından iyi geçtiAmelelik zor iş.
İnşallah yüksek alırsın.öyle şeyler söyleme. senin sevgi duygun benden fazla olabilir ama kafandan atmaya çalış, ne bileyim kafanı dağıtacak şeyler yap. arkadaşlarınla oyun oyna, ailenle film izle. çok klişe oldu ama birini sevdim diye ölmek saçma. onun için ölürüm desen o kıvamda değilsiniz yani hiç düşünme öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 haftadır coğrafya sınavına çalışıyordum amele gibi en azından iyi geçti
inşallah. minimum 70, düşündüğüm gibi geçerse 80-85 civarı birşey gelecek.İnşallah yüksek alırsın.
Bence 90 civarı alırsın.inşallah. minimum 70, düşündüğüm gibi geçerse 80-85 civarı birşey gelecek.
bir etkinliği yapamadım en fazla 91 gelir. yapamadıklarımı da salladım. pek 90 geleceğini sanmıyorum ama 85 civarı birşey gelse çok sevinirim.Bence 90 civarı alırsın.
O sırada dün girdiğim kimya sınav kağıdının bana attığı bakış: ? Matematik falan filan hikaye hayatımda girdiğim net olarak en zor sınavdı. Sınav başladıktan 5 dakika sonra kağıdı direkt vermeye çalıştım hoca kabul etmedi.Sınavlarınıza çalışın, büyük adam olun!
Bazen zor sorarlar, yapacak bir şey yok. Önemli olan çalışmak.O sırada dün girdiğim kimya sınav kağıdının bana attığı bakış: ? Matematik falan filan hikaye hayatımda girdiğim net olarak en zor sınavdı. Sınav başladıktan 5 dakika sonra kağıdı direkt vermeye çalıştım hoca kabul etmedi.
6 almışım. Hoca acıdığından olsa gerek tüm sınıfa 20 puan eklemiş.Bazen zor sorarlar, yapacak bir şey yok. Önemli olan çalışmak.