- Reaksiyon puanı
- 19,152
Biz nerden bilelim onu ya?. Kullanıcı adının baş harfini verseydin konu karışmazdı?Kullanıcının gerçek ismi.
Biz nerden bilelim onu ya?. Kullanıcı adının baş harfini verseydin konu karışmazdı?Kullanıcının gerçek ismi.
Az daha gelişirse bizimle goygoy yapar buAyın üyelerinde SDNRobot var. Biraz daha geliştirip normal kullanıcı gibi mesaj yazsın tartışsın.
Aynen @_Zaur_ la iyi kanka olurlardı.Az daha gelişirse bizimle goygoy yapar bu
Aman diyim bizim robot kadın robot bulamaz depresyona girerdi vallahAynen @_Zaur_ la iyi kanka olurlardı.
Bakıcaz artık. Hangi dine inanıyor ilk onu sormam lazımAynen @_Zaur_ la iyi kanka olurlardı.
O da senin gibi inançlı, mü'min biridir.Bakıcaz artık. Hangi dine inanıyor ilk onu sormam lazım
Sonra aksini iddia edip tartışmayı başlatırım sorun değil.
Onu Hacı yapmamız lazım. Gelince hocalık yapar. Hakkı abiye söyleyelim yollasın.O da senin gibi inançlı, mü'min biridir.
Hocam ki'yi bitişik yazar mısınGeçmişte ki bazı kişileri özlüyorum...
Haydaaaaa. Neyse yazalım da içiniz rahat olsun.Hocam ki'yi bitişik yazar mısın
Düzelttim.Haydaaaaa. Neyse yazalım da içiniz rahat olsun.
Düzeltemiyorum ki...
Dikkatin çok güzel?Hocam ki'yi bitişik yazar mısın
Teşekkürler teşekkürler.Düzelttim.
Dikkatin çok güzel?
Yürüyen merdivende solda durarak yolu kapatmış olan teyzeye omuz atarak çıktım. ''Bu gençler de ne yaptıklarının farkında değiller.'' dedi, dönüp ''Bilerek yaptım.'' deyip yoluma devam ettim.
Ne?
Boşver.
daha hort ne bilmeyen bi mod
Sen komikmişsin ha. Ben neden yazdığını sordum. Herşeye yorum yapmasan iyi olur?daha hort ne bilmeyen bi mod
Şu sıralar yeşillendik. Siz de yeşeren bu ormana bir ağaç olmaya devam edebilirsiniz!Burası yaşıyor mu?
Yok, kalsın.Şu sıralar yeşillendik. Siz de yeşeren bu ormana bir ağaç olmaya devam edebilirsiniz!
4Bine yakında mesajınız var. Neden istemiyorsunuz ki?Yok, kalsın.
2020 Haziran'a kadar herşey güzeldi ?4Bine yakında mesajınız var. Neden istemiyorsunuz ki?
Naber dayiNe ölmesi kardeşim bayılmışız bir yıl falan
Şimdi de güzel olma yolunda ilerliyor. Sizde gelirseniz bunu hızlandırırız.2020 Haziran'a kadar herşey güzeldi ?
İyiyimm siz nasılsınız ?Naber dayi
Hocam genel olarak forumları bıraktım o dönemden sonra. Şimdi bakayım dedim.Şimdi de güzel olma yolunda ilerliyor. Sizde gelirseniz bunu hızlandırırız.
Bende iyi wallaİyiyimm siz nasılsınız ?