Mektup olayı çok iyiymiş ya. Belki bende yaparım
Söyleyip rahatlandın mı ha .?Abi şu bluetooth kulaklıklara AUX kablo desteği ekleyen adamlar ölünce çok raat huzur içinde ölsünler. Hiç azap ızdırap görmesinler.
Bluetooth 5.0 TP-link usb sipariş ettim hepsiburadadan. Herşey hoş güzel kulaklık çalışıyor ama Oyunlarda ses gecikmesi yaşanıyor ne yaparsanız yapın.
Gittim 3 metre Aux kablo aldım bağladım Bluetooth kulaklığıma. Kablonun yeri başka abi???
Yok rahatlayamadım kıvranıyom yerimde. Tuvalete koşayım orada telefondan devam edicem ?Söyleyip rahatlandın mı ha .?
Ben de gidiyorum bekle .Yok rahatlayamadım kıvranıyom yerimde. Tuvalete koşayım orada telefondan devam edicem ?
Abd yi napıyon? Yakında 3 dünya savaşı olur senide askere alırlar zorla. Sonra seni nasıl kurtarıcam ordan?Abd vize başvuruları yaptım h1-b kabul edildi devamı gelir umarım.
Ölmek ister misin? ?Yorgunum, üzgünüm, endişeliyim, bıktım.
Çok makul bir teklif petrol içersiniz savaş çıkarsaAbd yi napıyon? Yakında 3 dünya savaşı olur senide askere alırlar zorla. Sonra seni nasıl kurtarıcam ordan?
Gel bize Baküye mağara bulmuşum orda yerleşiriz. Savaş felan çıkarsa bize ne? ??
HayırÖlmek ister misin? ?
Yılan eti kızartırım ben ona. Mağarada petrol ne gezer?Çok makul bir teklif petrol içersiniz savaş çıkarsa
Bu gün de helvasız kaldım. Çayla ne içecem ben? ?
Bende gelim mi (8-9 tane yılan eti yerim günde)Yılan eti kızartırım ben ona. Mağarada petrol ne gezer?
Yerden Doğal gaz çıkar yakıp mağarayı ısıtırız, çıkmazsa da kendi doğal gazımızla ısıtırız ? ? ?
Bu Hiç Komik Değil'in videosunda değil miydi?