Murataltug
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,096
Artık Bu konuya ne zaman girsem peşpeşe video görmekten canım sıkıldı varya.Bu başlıkta paylaşılmış olan bilgilendirici videolar, görseller, hoş hikayeler ve ilgi çekici deneyimler var. Ancak son zamanlarda peş peşe belirli üyelerimiz tarafından video içeriklerin paylaşılıyor olması başlığın ilgisini zamanla azaltacaktır diye düşünüyorum. Tamam, belki bu başlık eskisi gibi aktif değil ama farklı üyeler tarafından nadiren atılan mesajların, düzenli ve/ya sık atılan videolardan daha ilgi çekici ve kıymetli olduğunu düşünüyorum. Bu bağlamda konunun açılış amacını hatırlatma fayda vardır. Selamlar.
üzülme seni kastetmedim _Zaur_ kardeşe demiştim umarım alıngan değildir...Bu konuda bir üstteki mesajım için "Üzgün" yüz ifadesi bırakılmış. Dile getiriş şeklim "hazzetmemek" olarak algılanıyorsa benim açımdan da üzücü bir durum (Yine de canın sağ olsun). İlerleyen zamanda tepki almayasınız diye yazmıştım oysa ki @ConfickerBelasi. Bir iki video da değil ki, karşılıklı paylaşımlar forum oyununa dönüşmüş sanki. Forumun müdavimlerindensin, forumda onlarca üst kategori yüzün üzerinden alt kategori varken bu başlık altında her video içeriği paylaşmak sence doğru bir şey mi? Yazdıklarımı tekrar okursan paylaştığın videolara ilişkin herhangi bir olumsuz yorumda da bulunmuyorum, demem o ki videolardan hazzetmediğim sonucu çıkarılamaz.
Üç günlük dünya, değmez inan kimseyi kırmaya.üzülme seni kastetmedim _Zaur_ kardeşe demiştim umarım alıngan değildir...
Artık hepimiz fakiriz!Geçmiş senelerde Türkiye'nin çeşitli ilçelerinde mahalleleri, sokakları çöp götürürdü. Boşaltılmamış çöp konteynerleri, çöpler, çöp yığınları çokça haber olurdu. Artık çöp tenekeleri bile dolmuyor, yanına bırakılan ya da asılan bayat veya fazla ekmekler çok geçmeden alınıyor. AVM'ler neredeyse her sokakta, hatta bazı yerlerde karşılıklı. Her şey ambalajlı, paketli, poşetli. İyi giyimli dediğin biri bile artık çöpleri didikliyor. Öte yandan odaları çöplerle dolu yıkık, terkedilmiş yapılar türedi, etrafa koku saçan. Fakir ile zengin arasındaki makas mı çok açıldı yoksa fakir görünümlü zenginler mi türedi? Bi'dakka, neler diyorum ben, n'oluyoruz yahu!
Sakin ortamları severim. Ama forum ahalisi sanırım azcık utangaç. Çoğu şahıs fikir belitmekten kaçınıyor.Youtube de insanlar video yayınlayınca binlerce kişi yorum yazıyor Ekşi sözlükte bir başlık altına binlerce yorum face te 1000 lerce yorum beğeni geldiğini düşünürsek forum sitelerinde yeteri kadar ilgi ve alâka olmadığını düşünüyorum yeteri kadar ilgi ve alâka olmayınca insanların deli gibi kendi kendine konuştuğunu zannediyorum keşke güzel bir sohbet ortamı içinde yorum yapmayı arttırıp saygı ve sevgi içinde kitaplar filmler yemekler arabalar hakkında güzel bir sohbet ortamı oluştursak açılan konulara gösterilen ilgi ve alakâ forumun kalitesini arttıracaktır muhabbet ve sohbete insan aranıyor yok mu kimse
Aslında eleştiri yorum demek katılım demektir bilgiye her yerden ulaşılır ancak her yerde sohbet ve muhabbet olmuyor aslında forumlarda amaç sohbet ve muhabbet olmalı benceSakin ortamları severim. Ama forum ahalisi sanırım azcık utangaç. Çoğu şahıs fikir belitmekten kaçınıyor.