Murataltug
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,096
seninki açarsa benimkide açar belki biraz zorlar gtx1050 ile ama 5gb ram versem olabilir bekiEvet rahatça açıyor. Hakkında kısmımda sistemim yazıyor. 200 mod'a sadece 4.5 GB verdim yetiyor. Sanırım fazla bile. Belki 4 GB'a düşürüm. Ama ya da kalsın. Çünkü halen modlara bakıyorum. Bir kaç mod daha yükleyeceğim. Belki biraz arttırırım ram vermeyi. 250 veya 300 falan olunca belki 5 veya 5.5 GB ram veririm.
Büyük mod paketlerine bile 6-7 GB ram yetebiliyor. Kullananlar öyle yapıyor ve diyor.
Benim profilimde kavga ettiler bende uyardım ama uymadılar.@BatuhanDN Banlanmış ?
Ben kaç kere düşürdüm ne kadar sakarımTelefonumu 1 kere bile olsun yere dusurmedim
Nasil oldu anlat birazBen kaç kere düşürdüm ne kadar sakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung A72 gg oldu maalesef nedeni ise dün evin 3.kat'tan düştü batarya ağır hasar yedi bende servise verdim.
Ben balkondaydım su içmek için telefonu sandalyeye bıraktım. Telefonu küçük kardeşim atmış.Nasil oldu anlat biraz
Kac yasinda? (nazar degmesin Masallah)Ben balkondaydım su içmek için telefonu sandalyeye bıraktım. Telefonu küçük kardeşim atmış.
2Kac yasinda? (nazar degmesin Masallah)
2 yasinda ve balkonda mi? Ben kiyamam bile ve telefonu 2 yasindaki cocuga yakin tutmak mi? Kirabilir ve ustune o telefon birisinin ustunede dusebilirdi.
Balkondan düştü zaten.2 yasinda ve balkonda mi? Ben kiyamam bile ve telefonu 2 yasindaki cocuga yakin tutmak mi? Kirabilir ve ustune o telefon birisinin ustunede dusebilirdi.