Realhas the Great_Fan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5,146
lan nereye gitti Tom ?
lan nereye gitti Tom ?
Bilmiyorum ?lan nereye gitti Tom ?
gelir inşallahBilmiyorum ?
Amingelir inşallah
Sende gittin ???lan nereye gitti Tom ?
Olay ne? ben kaçırdım.Allah'ım o yazılanlar neydi? Gözlüğümün camı bile kırıldı. Sanki kör oldum. Görüyüm mi, görmeyeyim mi?
Birisi bir konuya baya sapıkça şeyler yazmıştı. Zaten raporladım ve sonsuza dek uçtu.Olay ne? ben kaçırdım.
Heee tamam teşekkürlerBirisi bir konuya baya sapıkça şeyler yazmıştı. Zaten raporladım ve sonsuza dek uçtu.
harbi ya bi de kontrol bizdeydi ama attılar.İyi gidiyoruz inşallah yeneriz ama TRT spikerini değiştirse iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olamaz böyle bir şey ??? yine gol yedik
Bak şuan bizde seniorharbi ya bi de kontrol bizdeydi ama attılar.
son 15 dk gibi devam edersek maç bizde
Neyse 2022 yılında dünya kupası var belki onda başarılı oluruz.Bak şuan bizde senior
ĞĞ olduk. ?
daha imkanı yok maçlarını izlemem.Neyse 2022 yılında dünya kupası var belki onda başarılı oluruz.
Günaydınlar.Hayırlı sabahlar.
İnşallah istediğin yere gidersin.YouTube yorumlarında şöyle bir şey görmüştüm:
"Önce LGS nasıl geçti diye arayıp sonra çalışsaydın yapardın diyen akrabalarımın Allah belasını versin"
Hamdolsun ki öyle bir akrabam yok ama çevremde olan patavatsız insanlar var Allah belalarını versin.
Oh be. Umarım bunu okurlar.
İnşallah. Ki istediğim yere büyük ihtimalle gidebileceğim (Herkesin yüzdeliği artmış) ama o iğrenç sınavla tüm çabalarım boşa gitti, daha ne olursa olsun düzgün mutlu olamıyorum. Ki aklıma insanların liseler hakkındaki yorumları da takılmıyor değil...İnşallah istediğin yere gidersin.
Bi aralar motivasyon konuşmaları izliyordum.İnşallah. Ki istediğim yere büyük ihtimalle gidebileceğim (Herkesin yüzdeliği artmış) ama o iğrenç sınavla tüm çabalarım boşa gitti, daha ne olursa olsun düzgün mutlu olamıyorum. Ki aklıma insanların liseler hakkındaki yorumları da takılmıyor değil...
Bende yok gardaşHerkes benden özendi galiba herkesde barış Manço fotoğrafı var ?