- Reaksiyon puanı
- 7,986
Hayatım kötü gidiyor hayrolsun.
Napıyorsun?Ve aleyküm selam.
Hayırdır ne oldu?Hayatım kötü gidiyor hayrolsun.
Çok haklısın.Korsan kullanmak etikmiş. ? O kadar insan kaç günlerce, haftalarca, aylarca ve yıllarca uğraşıyorlar. O kadar insanın emeğini hiçe saymak hiç doğru değil. Ben satın almadığım oyunu oynamam ve programı kullanmam. Zaten Steam, Epic Games ve Ubisoft sağ olsun. Onlar sayesinde orijinal oyunları ücretsiz aldım. Güzel oyunlarda var.
Korsan sadece emek hırsızlığı. Ben markete gidip para vermeden bir şey alsam hırsızlık çalmak oluyor. Bu oyunlar ve programlar içinde geçerli.
Yani paralı olan bir şeyin parasını vermeden alırsan çalan bir hırsız oluyorsun. Kötü bir şey sadece. Başka bir şey değil.
Aleykümselam gardaş.
Hayırdır ne oldu?Hayatım kötü gidiyor hayrolsun.
Hep istemediğim şeyler oluyor neyse boşverelim.Hayırdır ne oldu?
Afiyet olsun.Kahvemle foruma bakıyorum şimdilik.
![]()
Servous#7687. Ekleyebilirsin.Hep istemediğim şeyler oluyor neyse boşverelim.
Discord, Instagram benzeri şeyler kullanmıyorum ?Servous#7687. Ekleyebilirsin.
Nereye gittin beİyi günler.
Kergitler sen gidince çöktü elveda küçük imparator.İyi günler.
Ahlak, edep, eğitim...Biz dün kıyafet almak için avm'ye gittik. Keşke gitmeseydim. Hayatımdan işkence dolu ve boş bir 2-3 saat çaldı.
İnsanlar dibinize giriyor resmen, prova odasının önünde beklerken yemin ediyorum daha fazla dayanamasaydım ortalığı ayağa kaldıracaktım. Bir kadın 4 milyon desibel ağlayan ve susmayan bebeğini umursamadan dibimde 10 dakika tuttu ve aramızda mikron metre kalmasına rağmen dibime girmeye çalışıp durdu. Sanırım bebek arabasını arkasına bakarak kullanmaya çalıştığı içindi.
Ve insanların hiç utanması yok sanırım. Ulan orası topluma açık bir yer ve sen neden evinmiş gibi davranırsın ki?
Ayrıca avm içinde insanlarla muhatap olmak dışında bir seçeneğiniz yok. En nefret edilesi şey insanlarla muhatap olmak. bence. Ve bir kaç kıyafet almak için oraya gitme zorunluluğu NEDEN?
Pazarda ne güzel var diyeceğim de bizim evin yanındaki pazarda artık satılmıyor, sanırım şu kıyafet satma yasağı yüzünden.
Evet okudum.Dedem aşı olacakken telefonumdan bluettoth açıktı bildirim geldi cihazlar bulundu diye aşıların saklandığı buzdolabına yaklaştığımda birden yüzlerce cihaz buldu yani demem o ki bu kadar mantıksız bir şeyi buraya kadar okudun mu![]()
Oturuyoruz, sen?Nörüyonuz?
1 ay oldu buraya bakmayalı ?
bende şimdi okula gideceğim hocam.Oturuyoruz, sen?
aynen bende abi.@Senior_53 İyi olmaya çalışıyoruz işte. Hep her şey iyi olsa keşke. ?
İyi dersler.bende şimdi okula gideceğim hocam.
aynen bende abi.
teşekkürler hocam,İyi dersler.