Aferim.Bak mesela bu mesajı yazarken 1 mesaj kasıyorum xdddd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden kanka oluyoruz?Knk bu arada gerçekten allah kurtarsın
Çokta umrumdasın sankiTm düzenledim senle uğraşamıyacam
Hayır benim kastettiğim daha çok nasıl yardım yapabilirim bildiğim konular pek çıkmıyor ayrıca söyle ve rahatla dışında boş mesajlar yazmıyorumMesaj kasmak mı? Sanki bilgisayarda oyun oynuyoruz. Oyunda puan veya para kasacağız sanki.
Mesaj ve reaksiyon kasınca ne olacak? Hiç bir şey. Boş sayıdan ibaret sadece. Hayatta hiç bir faydası olmayacak. Sadece burada sayı olarak kalacak.
Mesaj sayısı falan boş. Önemli olan mesajın değeri. Yani birisine veya birilerine yardım edebilmeli. İşe yarayan bir şey olmalı.
Boş boş ve saçma sapan mesaj yazmakta kaçının. Kendi komik zannedip, konu ile alakasız mesaj yazanlar ise raporlanır ve banlanır bile. Bir de yaptıkları iyi bir şeymiş gibi devam ediyorlar. Allah akıl fikir versin.
Yok ben öylesine yazdım. Çok nadir de olsa mesaj veya reaksiyon nasıl kasarım diye konu açanlar olmuştu.Hayır benim kastettiğim daha çok nasıl yardım yapabilirim bildiğim konular pek çıkmıyor ayrıca söyle ve rahatla dışında boş mesajlar yazmıyorum
TeşekkürlerYok ben öylesine yazdım. Çok nadir de olsa mesaj veya reaksiyon nasıl kasarım diye konu açanlar olmuştu.
Bildiğin konulara bak sende hep. Yani kategorilere demek istedim. Mesela CS GO ile bilgiliysen oraya bakarsın.
Cevaplanmamış konulara da bak bulursun belki.
Bir sıkıntı mı var abiGün bize aydinlanmiyor bir türlü.
Aras kargo karşim.Ekli dosyayı görüntüle 155215
Seni arar buluruz. Evinden aldırırız seni. Geldik aç kapıyı aras kargo. Aç kapıyı polis geldi. Dur kaçma polis. Kaçma yoksa ateş edeceğim. (!)
Sıkıntısız bir günümüz yok ki.Bir sıkıntı mı var abi
Hayırlı olsun ??2-3 ay sonra evleniyorum.
Ama evlenirsem belki foruma gelemebilirim.2-3 ay sonra evleniyorum.
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun ??
Hayırlısı olsun be abi.Sıkıntısız bir günümüz yok ki.
Pek bir hayırda olmadı açıkcası.Çok fazla gezmişim.
Hayırlısı olsun be abi.
ÜzücüPek bir hayırda olmadı açıkcası.