Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Bak mesela bu mesajı yazarken 1 mesaj kasıyorum xdddd
Aferim.

Buyurun hediyeniz:

1623083587873.png

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Mesaj kasmak mı? Sanki bilgisayarda oyun oynuyoruz. Oyunda puan veya para kasacağız sanki.
Mesaj ve reaksiyon kasınca ne olacak? Hiç bir şey. Boş sayıdan ibaret sadece. Hayatta hiç bir faydası olmayacak. Sadece burada sayı olarak kalacak.
Mesaj sayısı falan boş. Önemli olan mesajın değeri. Yani birisine veya birilerine yardım edebilmeli. İşe yarayan bir şey olmalı.
Boş boş ve saçma sapan mesaj yazmakta kaçının. Kendini komik zannedip konu ile alakasız mesaj yazanlar ise raporlanır ve banlanır bile. Bir de yaptıkları iyi bir şeymiş gibi devam ediyorlar. Allah akıl fikir versin.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Mesaj kasmak mı? Sanki bilgisayarda oyun oynuyoruz. Oyunda puan veya para kasacağız sanki.
Mesaj ve reaksiyon kasınca ne olacak? Hiç bir şey. Boş sayıdan ibaret sadece. Hayatta hiç bir faydası olmayacak. Sadece burada sayı olarak kalacak.
Mesaj sayısı falan boş. Önemli olan mesajın değeri. Yani birisine veya birilerine yardım edebilmeli. İşe yarayan bir şey olmalı.
Boş boş ve saçma sapan mesaj yazmakta kaçının. Kendi komik zannedip, konu ile alakasız mesaj yazanlar ise raporlanır ve banlanır bile. Bir de yaptıkları iyi bir şeymiş gibi devam ediyorlar. Allah akıl fikir versin.
Hayır benim kastettiğim daha çok nasıl yardım yapabilirim bildiğim konular pek çıkmıyor ayrıca söyle ve rahatla dışında boş mesajlar yazmıyorum

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Hayır benim kastettiğim daha çok nasıl yardım yapabilirim bildiğim konular pek çıkmıyor ayrıca söyle ve rahatla dışında boş mesajlar yazmıyorum
Yok ben öylesine yazdım. Çok nadir de olsa mesaj veya reaksiyon nasıl kasarım diye konu açanlar olmuştu.
Bildiğin konulara bak sende hep. Yani kategorilere demek istedim. Mesela CS GO ile bilgiliysen oraya bakarsın.
Cevaplanmamış konulara da bak bulursun belki.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Yok ben öylesine yazdım. Çok nadir de olsa mesaj veya reaksiyon nasıl kasarım diye konu açanlar olmuştu.
Bildiğin konulara bak sende hep. Yani kategorilere demek istedim. Mesela CS GO ile bilgiliysen oraya bakarsın.
Cevaplanmamış konulara da bak bulursun belki.
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar xiaomi redmi note 9s cihazında chrome bazen takılıyor ve ana ekrana geçip tekrar görev yöneticisinden giriyorum çözümü var mıdır

Son düzenleme:

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen; değerimi bildiğin gün beni yanında bulamazsın…
Necip fazıl

J. İmre

Asistan
Reaksiyon puanı
77
tumblr_pntdu9zU5m1tfv6ws_540.jpg

Seni arar buluruz. Evinden aldırırız seni. Geldik aç kapıyı aras kargo. Aç kapıyı polis geldi. Dur kaçma polis. Kaçma yoksa ateş edeceğim. (!)

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Ben ne yazıyorum başka bir şey mi? Aynı şeyi yazıyoruz. Sanırım Türkçeyi ya ben bilmiyorum ya da o bilmiyor. Şaşkınlıkla bakıyorum.
İnsanlar tabii ki her şeyden ayrımcılık yapar. Daha aynı dilde anlaşamıyoruz.
Neyse boş ver gitsin.

Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Gençliğim geçti gelin.