Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Söyle Rahatla V.3 gelir mi?
O zamana kadar fosil oluruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen yaşasın ırkımız dinliyen mi ?
Aorus : Ne diyon

yAşAsın Irkımız Çine Bedel Irkımız :D

(Mizah amaçlı. Türkiyeyi ve Türklere karşı kötülük dalga amaçlı değil)

Ekli dosyalar

• aouuuuuuuuu.PNG
    aouuuuuuuuu.PNG
    7.1 KB · Görüntüleme: 66

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Akıma katılın diyorsun ama kendin değiştirmiyorsun. ?‍♂️?‍♀️

Tepkimizi böyle veriyoruz. :)
Hiç olmayacak zamanda olunca, cidden can sıkıcı oluyor. Yoksa doğrudan yoğunlukla bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum. Yaşanan rahatsızlığın bir nevi dışa vurumu, benim nezdimde. :)

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Bu askerlik muayenesi falan çok uğraştırıyor. Bir de bu gün son olarak Halıcıoğlu askerlik şubesine kağıt falan gönderecekler diye, önce sağlık kurulu heyetine gittik. Sonra da bir kağıt alacağız diye 2.5 saat bekledim.
Neyse beklerim. Herkes nasıl gidiyorsa, bende giderim. Sonuçta görevimiz. Vatan için her şeyi yaparız. ?

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Bu askerlik muayenesi falan, çok uğraştırıyor. Bir de bu gün son olarak Halıcıoğlu askerlik şubesine kağıt falan gönderecekler diye, önce sağlık kurulu heyetine gittik. Sonra da bir kağıt alacağız diye 2.5 saat bekledim.
Neyse beklerim. Herkes nasıl gidiyorsa, bende giderim. Sonuçta görevimiz. Vatan için her şeyi yaparız. ?
Kaç yaşındasın ki? Ne kadar askerlik yapıcaksın?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@_Zaur_, 20 yaşındayım. Yalan değil. Ama bazı sorunlardan dolayı seneye ertelenecek sanırım. Herhalde biraz fazla gaza geldim ve "Vatan için her şeyi yaparız" demişim.
Son olarak Halıcıoğlu askerlik şubesine aldığım kağıdı vereceğim. Galiba bundan sonra seneye ertelenecek.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@SENİOR_53, Ben kendim kafama göre gidemiyorum. Bir sorundan dolayı ertelenecek gibi seneye.
Yanlış anlaşılmasın, ben askere gitmek istemiyorum demiyorum. Yaparız ve yapmalıyız da. Vatan görevimiz.??
Ama dediğim gibi ertelenecek.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@SENİOR_53, Geçmiş olsun. Şehitler ölmez. Ama bedelli yapmak istememen de güzel bir şey. ? Tabii ki görevimizi yapacağız. Hiçte zor ve korkulacak bir şey yok. Cesaretli olmalıyız.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@SENİOR_53, Ne güzel düşünüyorsun. Keşke herkes böyle iyi ve güzel düşünse, dünya daha iyi yaşanacak bir yer olurdu.

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
@Justinianus I The Great, Polis Özel Harekat mensubu olmak isterdim,
Dedem olmaz diyor,
Babam olmaz diyor,
Benim de akademik başarım var,
Kafaya koydum üniversite kazanamazsam sınavlarına girmeyi düşünüyorum.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Gidin yapın askerliğinizi boş oturmayın :D Ben 1 yıl 6 ay yaptım döndüğümde sanki savaştan çıkmışım gibi ailem seviniyordu.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Sen bırak askerliği şimdi, üstteki konuya gel. :D
Bırak konuşayım ya. Mayınların arasında kalan asker arkadaşımı kahramancasına düşmanın önünden kurtardım sonra komutana gelen mermiye bir tekme attım mermi sekti başka yöne. Kahramanlıklarımı say say bitmez

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Creative'in bile konusunu kapatmışlar. Artık bundan sonra o kapatan, SDN imparatorluğunda forum haini ilan edilmiştir. Düşmanımızdır. ??

Son düzenleme:

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Murataltug, Hemen yorumlarda bazıları, Müslüman değilsen kötüsün gibi şeyler yazmış. Yanlış anlaşılmasın. Ben İslam kötü bir şey demiyorum.
Tarihimiz ve de geçmişimizi sevmeliyiz ve korumalıyız. Başka dindelerdi diye ayrımcılık yapanlar var maalesef. ? Yallah Moğolistan'a diyenler bile gördüm.
Aynı komünist olanlara, git Moskova'ya ya da Arap savunana, yallah Arabistan'a gibi.
Ama ben her zaman severim geçmişimi. Sonuçta onlar da Türk'tü. Ya da Göktürkçe yani eski Türkçe de; ???? böyle yazılıyor. Hunlar, Göktürkler ve benzeri aklımdan hiç çıkmadılar.
O zaman Göktengri veya Tengri idi.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
@Murataltug, Hemen yorumlarda bazıları, Müslüman değilsen kötüsün gibi şeyler yazmış. Yanlış anlaşılmasın. Ben İslam kötü bir şey demiyorum.
Tarihimiz ve de geçmişimizi sevmeliyiz ve korumalıyız. Başka dindelerdi diye ayrımcılık yapanlar var maalesef. ? Yallah Moğolistan'a diyenler bile gördüm.
Aynı komünist olanlara, git Moskova'ya ya da Arap savunana, yallah Arabistan'a gibi.
Ama ben her zaman severim geçmişimi. Sonuçta onlar da Türk'tü. Ya da Göktürkçe yani eski Türkçe de; ???? böyle yazılıyor. Hunlar, Göktürkler ve benzeri aklımdan hiç çıkmadılar.
O zaman Göktengri veya Tengri idi.
Bu aslında bir kültür meselesi islam ise evrenseldir herkese seslenir engin deniz videoları herkese tavsiye edilir ve türkler ise ilk andan itibaren tek tanrıya inanmıştır bu da takdir edilmesi gereken bir özelliktir şu anda şamanlığa inanan sayısı bir hali fazladır olması gereken şu herkes birbirine saygı duyması gerekir bu arada youtuber leri seviyorum süpperr yani işin özü şu esmaül hüsnayı okuyup üzerinde taşımak ona göre amel etmek gerisi boş yani fatih han gibi düşmana saygı ve 7 dil birden bilmek yani kürtçe arapça zazaca lazca ingilizce almanca süryanice nerede kaç dil varsa hepsini öğrenelim bütün halkları tanıyalım en başta türkiyedeki halkları bir de dünyayı gezelim her taşın fotoğrafını çekelim