Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Murataltug, Tabii ki de dedikleriniz doğru. Ama bazılarına laf anlatamıyoruz. Bir küçük nedenden bile başka dini veya milleti kötülemeye çalışırlar. Her dine ve millete saygı duyulmalı doğru bir şey dediğiniz gibi.
Evet bende bazı Youtuberları severim. Güzel bir şekilde ve de bilgili olarak anlatıyorlar. Yeni bir şeyler öğrenmek iyidir. ?

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Son mesajlarımı okur musunuz? Böyle bir saçmalık olamaz, öneri gelmesin diyor ama mantıklı bir nedeni bile yok. @Yusuf ÇALIŞ'a hak veriyorum, burada tuhaf insanlar var. Hatta tüm forumlarda var böyleleri.

2002 oluyor. THT'nin kuruluş yılı. :)
Konu linkini atabilir misin? Aradım ama bulamadım mesajlarda. :D

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Evet, 26 bin satır kod yazıp daha dağıtımın tabanını sorduğumuzda "Dağıtım tabanlı." cevabını aldığımız bir konu buldum. Maşallah, Linux çekirdeğinde sanallaştırma işi için ortalama 15 bin satır kod yazılmışken millet 26 bin satır kod ile işletim sistemi yazıyor. Vay be! (!) :D

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Herkeste aynı profil resmi olacak herhalde.
602099.jpg
Yoksa yönetime karşı propaganda veya isyan falan mı yapacaksınız? SDN de yakında iç savaş çıkabilir. ?

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Realhas, Yok ben direk başa geçmeyi tercih ederim. Zaten ben Belisarius ile komplo ve suikast dolu darbe yapacağım. ?
31b.jpg

BelisariusJustinian.png

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Konu linkini atabilir misin? Aradım ama bulamadım mesajlarda. :D
Baştan aşağı oku:

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Şöyle konuları özlemişim be. Bayadır trol konular ile karşılaştığım için düzgün konulara cevap yazmak ilaç gibi geliyor bana. :)

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,902
Bu gün nedense Ülkücülüğüm tuttu.
Yaşasın Irkımız
Cine Bedel Kırkımız
Söylenir Türkümüz
Çağlardan Çağlara

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Ne yaptın? Merak ettim biraz.

Hadi bakalım, özgür yazılım ürünleri ile devam ediyoruz. Artık azıcık Mozilla Firefox olalım. :)
Söyleyemem maalesef. Biraz ciddi bir mesele. Ve ciddi bir utanç kaynağı.

Firefox severim. Uzun zamandır kullanıyorum. Tek hatası, bazen çok düşük CPU kullanıyor(%1-%4). Bu yüzden aşırı derece de kasıyor. (Ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum.)

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Ne yaptın? Merak ettim biraz.
Sunucu kur komutunu yazdım ama kanallardaki tüm mesajları sildi. Xenon bot'uyla backup almıştım, onu geri yükledim. Şimdilik botlar yanıt vermiyor, aşırı sayıda kanal yükledi ve neredeyse spam hızındaydı. Durdurmak imkansızdı, mecburen backup'dan devam etmek zorunda kaldım.

Sonra kurduğu kanallar silinip eski kanallar otomatik yüklendi. Maalesef tüm bot komutlarını yarın tek tek kontrol etmem gerekiyor. Ayrıca rolleri de silmişti.

İyi geceler.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Sunucu kur komutunu yazdım ama kanallardaki tüm mesajları sildi. Xenon bot'uyla backup almıştım, onu geri yükledim. Şimdilik botlar yanıt vermiyor, aşırı sayıda kanal yükledi ve neredeyse spam hızındaydı. Durdurmak imkansızdı, mecburen backup'dan devam etmek zorunda kaldım.

Sonra kurduğu kanalları silinip eski kanallar otomatik yüklendi. Maalesef tüm bot komutlarını yarın tek tek kontrol etmem gerekiyor. Ayrıca rolleri de silmişti.

İyi geceler.
Bu yüzden her zaman bir yedek sunucu bulundurun ve testleri o sunucuda yapın. :)

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Bu yüzden her zaman bir yedek sunucu bulundurun ve testleri o sunucuda yapın. :)
Haklısın, aslında başına geldiğinde daha rahat anlayabiliyorsun yedek almanın önemini. Benim üzerinde çalıştığım program da diskin kendi kendine dolmasından ötürü silindi. Tabii sonra uğraşma isteği kalmadı bende.

Yarın sunucuyla uzunca uğraşırım, o değil de kendi kendine benim rolümden eklemiş, daha doğrusu yeni rol oluşturmuş ama isim aynı, renk de rolümün eski rengi. Kategori oluşturup kanal yükleyebilmek için...

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Baştan aşağı oku:
Baya saçma. Sana bile mesaj kasıyor dendi ya. :D

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@_Zaur_, Sonra korona virüs geçecek derler. Ama böyle giderse insanlara geçecek. ?