- Reaksiyon puanı
- 4,026
Söyle Rahatla V.3 gelir mi?
Gelmez.Söyle Rahatla V.3 gelir mi?
O zamana kadar fosil oluruz.Söyle Rahatla V.3 gelir mi?
Kullandığım profil resmi, ufaktan akım gibi olmuş. ?
Akıma katılın diyorsun ama kendin değiştirmiyorsun. ?hadi akıma katılın
Tepkimizi böyle veriyoruz.Kullandığım profil resmi, ufaktan akım gibi olmuş. ?
Hiç olmayacak zamanda olunca, cidden can sıkıcı oluyor. Yoksa doğrudan yoğunlukla bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum. Yaşanan rahatsızlığın bir nevi dışa vurumu, benim nezdimde.Akıma katılın diyorsun ama kendin değiştirmiyorsun. ??
Tepkimizi böyle veriyoruz.![]()
Ulaçtan sonra virgül gelmez. Art arda ulaç varsa gelir.Hiç olmayacak zamanda olunca, cidden can sıkıcı oluyor.
katılıyorum akımaEkli dosyayı görüntüle 143917hadi akıma katılın
Al değiştirdimAkıma katılın diyorsun ama kendin değiştirmiyorsun. ??
![]()
Kaç yaşındasın ki? Ne kadar askerlik yapıcaksın?Bu askerlik muayenesi falan, çok uğraştırıyor. Bir de bu gün son olarak Halıcıoğlu askerlik şubesine kağıt falan gönderecekler diye, önce sağlık kurulu heyetine gittik. Sonra da bir kağıt alacağız diye 2.5 saat bekledim.
Neyse beklerim. Herkes nasıl gidiyorsa, bende giderim. Sonuçta görevimiz. Vatan için her şeyi yaparız. ?
Noktalama ufkumuzu genişlettin.Ulaçtan sonra virgül gelmez. Art arda ulaç varsa gelir.![]()
Ne demek!Noktalama ufkumuzu genişlettin.![]()
Sen bırak askerliği şimdi, üstteki konuya gel.Gidin yapın askerliğinizi boş oturmayınBen 1 yıl 6 ay yaptım döndüğümde sanki savaştan çıkmışım gibi ailem seviniyordu.
Bırak konuşayım ya. Mayınların arasında kalan asker arkadaşımı kahramancasına düşmanın önünden kurtardım sonra komutana gelen mermiye bir tekme attım mermi sekti başka yöne. Kahramanlıklarımı say say bitmezSen bırak askerliği şimdi, üstteki konuya gel.![]()
Bu aslında bir kültür meselesi islam ise evrenseldir herkese seslenir engin deniz videoları herkese tavsiye edilir ve türkler ise ilk andan itibaren tek tanrıya inanmıştır bu da takdir edilmesi gereken bir özelliktir şu anda şamanlığa inanan sayısı bir hali fazladır olması gereken şu herkes birbirine saygı duyması gerekir bu arada youtuber leri seviyorum süpperr yani işin özü şu esmaül hüsnayı okuyup üzerinde taşımak ona göre amel etmek gerisi boş yani fatih han gibi düşmana saygı ve 7 dil birden bilmek yani kürtçe arapça zazaca lazca ingilizce almanca süryanice nerede kaç dil varsa hepsini öğrenelim bütün halkları tanıyalım en başta türkiyedeki halkları bir de dünyayı gezelim her taşın fotoğrafını çekelim@Murataltug, Hemen yorumlarda bazıları, Müslüman değilsen kötüsün gibi şeyler yazmış. Yanlış anlaşılmasın. Ben İslam kötü bir şey demiyorum.
Tarihimiz ve de geçmişimizi sevmeliyiz ve korumalıyız. Başka dindelerdi diye ayrımcılık yapanlar var maalesef. ? Yallah Moğolistan'a diyenler bile gördüm.
Aynı komünist olanlara, git Moskova'ya ya da Arap savunana, yallah Arabistan'a gibi.
Ama ben her zaman severim geçmişimi. Sonuçta onlar da Türk'tü. Ya da Göktürkçe yani eski Türkçe de; ???? böyle yazılıyor. Hunlar, Göktürkler ve benzeri aklımdan hiç çıkmadılar.
O zaman Göktengri veya Tengri idi.