- Reaksiyon puanı
- 4,902
sa
Bunun serisini daha önce mobilde bitirmişim güzel oyun.hocam bu oyunu alabilirsiniz isterseniz 5 tl ile
Vu Aleyküm Selâm
Aleykümselam.
2002 oluyor. THT'nin kuruluş yılı.@Rchive, son bir mesaj 2000 e
Yok saymayacağım. Ne de olsa en ufak hatasında raporlamak için bekliyorum.Kafaya takmamak lazım. Yok say yap geç.
Her türlüsüyle karşılaştım burada. Az önce crack link verip uygulamadaki giriş ekranını bypass eden dosya vardı. Yeni üyeler ya trol amacıyla ya da reklam amacıyla geliyor.@Rchive, Evet tabii ki o daha iyi çözüm. Ama bazıları insanı sinir krizi bile geçirtebiliyor. Ben ise artık pek sabırlı değilim. Onun için ben yok sayarım. Bütün gün öyle tiplerle tartışma yaparak, zamanımı boşa harcayamam.
Ben Rusça yapanı bile gördüm.Hatta İngilizce olarak reklam yapanlar bile görmüştüm.
Bizim kuş çok defa yumurtladı. Bir kere yavrulara çok az baktı. Elimizden geleni yaptık ama yavrunun biri öldü hatta.Yaratan ne güzel yaratmış. Allah'ım sana şükürler olsun. Belki de çoğu anne insandan daha iyi. Nasıl da yumurtaları korumaya çalışıyor. ? Ne kadar tatlı. ?
Benimde muhabbet kuşum var ve onu da seviyorum. Bende ileride sultan papağanı almayı düşünüyorum.
Biz değil, kuş bakmadı. Toplam 5 kere falan yumurtlamıştır galiba. Sadece bir kere sorun oldu.@Overclocked, Geçmiş olsun. Bakması çok kolay değil. Biraz uğraşmak lazım.
İsmimi ilk bulduğum zaman, çok özgün olduğunu düşünmüştüm ama bir sürü yerde aynı nick varEkli dosyayı görüntüle 143884@Overclocked, isminde oyun var
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Overclocked
bi ara mikroülkelere gitmek istiyorum.@Emre Nas, Yok kalmadı ama Sealand'a var ister misin? Sealand çok büyük, çok güçlü ve çok zengin bir ülke. ?
![]()
Sealand - Vikipedi
tr.wikipedia.org