Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Rchive, Evet öyle garip insanlara denk gelebiliyoruz. Ama unutmayın her türlü insan girebiliyor internete. Yapacak bir şey yok. Sonuçta moderatörler geleceği görmüyorlar. Öyle insanların konu açmadan veya mesaj yazmadan, nasıl birileri olacağını bilemezler. İnternette başka yerlerde bile denk gelebilir.
Kafaya takmamak lazım. Yok say yap geç.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Rchive, Evet tabii ki o daha iyi çözüm. Ama bazıları insanı sinir krizi bile geçirtebiliyor. Ben ise artık pek sabırlı değilim. Onun için ben yok sayarım. Bütün gün öyle tiplerle tartışma yaparak, zamanımı boşa harcayamam.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
@Rchive, Evet tabii ki o daha iyi çözüm. Ama bazıları insanı sinir krizi bile geçirtebiliyor. Ben ise artık pek sabırlı değilim. Onun için ben yok sayarım. Bütün gün öyle tiplerle tartışma yaparak, zamanımı boşa harcayamam.
Her türlüsüyle karşılaştım burada. Az önce crack link verip uygulamadaki giriş ekranını bypass eden dosya vardı. Yeni üyeler ya trol amacıyla ya da reklam amacıyla geliyor.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Rchive, Onun gibiler yüzünden kurallar daha katı hale gelebilir. Sanki diktatörlük gibi. ?
Öyle konular hep açılabilir. Çünkü 1.000 kişi değiliz ya Türkiye de. Bir kaç milyon insan var. Hatta İngilizce olarak reklam yapanlar bile görmüştüm.

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
20210317171327_1.jpg

Üzülmedim desem yalan olur.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
19 . yy da Osmanlı sultanı Abdülaziz emirgan korusunu Mısır Hıdivi İsmail Paşa’ya vermiştir 1871 78 de buraya 3 köşk yapıldı. Bu köşkler şunlardır Sarı köşk, pembe köşk Beyaz Köşk.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Yaratan ne güzel yaratmış. Allah'ım sana şükürler olsun. Belki de çoğu anne insandan daha iyi. Nasıl da yumurtaları korumaya çalışıyor. ? Ne kadar tatlı. ?

Benimde muhabbet kuşum var ve onu da seviyorum. Bende ileride sultan papağanı almayı düşünüyorum.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Yaratan ne güzel yaratmış. Allah'ım sana şükürler olsun. Belki de çoğu anne insandan daha iyi. Nasıl da yumurtaları korumaya çalışıyor. ? Ne kadar tatlı. ?

Benimde muhabbet kuşum var ve onu da seviyorum. Bende ileride sultan papağanı almayı düşünüyorum.
Bizim kuş çok defa yumurtladı. Bir kere yavrulara çok az baktı. Elimizden geleni yaptık ama yavrunun biri öldü hatta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlkokul çocuğu gibi yazmışım :D

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Rchive Teşekkürler harakiri için. Çok güzel bir şey öğrendik. Deneriz belki. ? Ama ben daha çok 2.Dünya Savaşındaki, Japonların uçakla kamikaze saldırısını seviyorum. O daha güzel ve de onu iyi yapıyorum. ?
Kamikaze veya resmî ismiyle Şinpū Tokubetsu Kōgekitai, II. Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru Pasifik Cephesindeki Japon İmparatorluğu'na bağlı savaş uçakları tarafından, Birleşik Devletler savaş gemilerini batırmak veya tahribat vermek için düzenlenmiş konvansiyonel intihar dalışlarına verilen isimdir.
Yapmasaydım bu gece rahat uyuyamazdım.

Son düzenleme:

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Piyer Loti! Ne domuz
burjuvaymışsın meğer ruha inansaydım eğer, Şarkın kurtulduğu gün senin ruhunu köprü başında çarmıha gerer karşısında cıgara içerdim!

Nazım