Komedi
Ben de moderatörler ile çok tartıştım, Ama kısa bir ayrılıktan sonra umursamadım.Merhabalar
Forum üzerinde 2 gün çoğu SDN üyesi kızgın saldırıma uğradı. Onun hakkında bir açıklama yapma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Forumda sayın @wittroc ile bir tatsız olay yaşadım. Anlık bir kızgınlık ile çocukça bir davranışta bulundum. Gördüğüm kadarıyla yeterince rahatsızlık vermişim. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki kimse ile bir meselem yok. Sadece anlık bir kızgınlık ile böyle bir davranışta bulundum ve çocukça bir davranış olduğunun sonradan farkına vardım. Hatanın neresinden dönersek kaardır diyelim. Bundan sonra kimseye durduk yere kızgın atmayacağım ve rahatsızlık verdiğim için tüm üyelerden özür diliyorum. Sayın wittroc ile aramdaki meseleyi de çözdüm. Yazımı bitirmeden önce şunu belirtmek istiyorum. İnsanlar çok garip değil mi? Kızgın atıyorum, niye kızgın atıyorsun diyip profilimde saçma sapan tehtitte bulunan mı dersin, kızgın karşılığı veren mi dersin, hepsi oldu. Like atınca da niye like atıyorsun diyen olmuyor. Garipsedim diyebilirim.
Saygılarımla
Olay tatlıya bağlandı. Daha da o olay hakkında konuşmak istemiyorum. ÜzgünümBen de moderatörler ile çok tartıştım, Ama kısa bir ayrılıktan sonra umursamadım.
Daha mutsuz oldum neyse anlatmayayımMutsuz hissediyorum ev toplayıp dışarı çıkıcam bilmediğim yollardan gidip kaybolayımda bi aksiyon girsin hayatıma.
Ben de o saldırıdan yedim, sana kızmadım ama şuna kızdım;Merhabalar
Forum üzerinde 2 gün çoğu SDN üyesi kızgın saldırıma uğradı. Onun hakkında bir açıklama yapma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Forumda sayın @wittroc ile bir tatsız olay yaşadım. Anlık bir kızgınlık ile çocukça bir davranışta bulundum. Gördüğüm kadarıyla yeterince rahatsızlık vermişim. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki kimse ile bir meselem yok. Sadece anlık bir kızgınlık ile böyle bir davranışta bulundum ve çocukça bir davranış olduğunun sonradan farkına vardım. Hatanın neresinden dönersek kaardır diyelim. Bundan sonra kimseye durduk yere kızgın atmayacağım ve rahatsızlık verdiğim için tüm üyelerden özür diliyorum. Sayın wittroc ile aramdaki meseleyi de çözdüm. Yazımı bitirmeden önce şunu belirtmek istiyorum. İnsanlar çok garip değil mi? Kızgın atıyorum, niye kızgın atıyorsun diyip profilimde saçma sapan tehtitte bulunan mı dersin, kızgın karşılığı veren mi dersin, hepsi oldu. Like atınca da niye like atıyorsun diyen olmuyor. Garipsedim diyebilirim.
Saygılarımla
Telefon klavyesinin azizliği diyelim.Ben de o saldırıdan yedim, sana kızmadım ama şuna kızdım;
kaar değil kâr
Banlarsa da artık öyle yazarsın
Banlayamaz, Joker hakkımı kullanmak istiyorum.Telefon klavyesinin azizliği diyelim.
Napim...Telefon klavyesinin azizliği diyelim.
tamam abiArkadaşlar sizlere telorans tanıyoruz diye, bizim size sunduğumuz teloransı lütfen suistimal etmeyin..
hiçbir şey anlamadım :/Arkada PianoDeuss'un Katyusha but it's actually dark and emotional videosunu arkada loopda dinlerken ödev yapma ama ödev yaparken başka yerlere dalıp hayatımı sorgularken kitabın kenarına soyvet bayrağı çizmeme challenge.
??Arkadaşlar sizlere telorans tanıyoruz diye, bizim size sunduğumuz teloransı lütfen suistimal etmeyin..
Merhabalar
Saygılarımla
Bu tamamen senden kaynaklanan bir durum olduğunu biliyorsun, biraz da ders oldu sanırım..
Evet biliyorum ifadeyi pek önemsemiyorum zaten. Sorun yokBu tamamen senden kaynaklanan bir durum olduğunu biliyorsun, biraz da ders oldu sanırım..![]()
106 kızgınım var ve 94'ü Servous'un, ilginç.Evet biliyorum ifadeyi pek önemsemiyorum zaten. Sorun yok![]()
Discord adresimi biliyorsun. Alınan ifadelerden tek tek kızgınların linkini atarsan likeye çevirebilirim.106 kızgınım var ve 94'ü Servous'un, ilginç.
Üşeniyorum, çok fazlalar.Discord adresimi biliyorsun. Alınan ifadelerden tek tek kızgınların linkini atarsan likeye çevirebilirim.
Sanırım rahmetli confickerbelasını unutturmadım xd.Kızgın emojilerinin efendisi Servous, sakinleşmeye ve derhal elinizden o kızgın emojilerinizi bırakmanızı talep ediyoruz.
bence de!!!Kızgın emojilerinin efendisi Servous, sakinleşmeye ve derhal elinizden o kızgın emojilerinizi bırakmanızı talep ediyoruz.
inşallah çıkmazSakin savaş çıkmasın
Kızmak yok.Sakin savaş çıkmasın
iyi o zamanKızmak yok.![]()