Notunu yazarsın.Yarın matematik sınavım var. 30 alsam, sözlülerim 90 falan. 60'la geçiyorum. Hiç çalışmadım...
Hazırlık sınıfı olduğu için obp'ye etkisi yok![]()
gününüz aydın olsun. Güzel insanlar.
Son düzenleme:
Notunu yazarsın.Yarın matematik sınavım var. 30 alsam, sözlülerim 90 falan. 60'la geçiyorum. Hiç çalışmadım...
Hazırlık sınıfı olduğu için obp'ye etkisi yok![]()
ben de de öyle oluyor.Canlı dersteyken SDN Forum çok kasıyor, şu Söyle Rahatla'ya yeni yazılan mesajları da okuduğuma göre artık çıkabilirim.
napim?deneme sınavı var bugün ...
Her şeyin bir çaresi var, duymak ister misin?napim?
isterim.Her şeyin bir çaresi var, duymak ister misin?
napim e verilebilecek o kadar güzel cevaplar var ama ban yemek istemiyorumnapim?
Eğer söylersem ban yerim ?. Kalbinin sesini dinle... Ne alakaysa?isterim.
bu mesaja kızacak bir şey yok çünkü senin sınavın bizi ilgilendirmez!!!napim?
Başkalarının sistem toplamasına neden napim demiyorsun? Sonuçta adamın toplayacağı sistem sizi ilgilendirmez.bu mesaja kızacak bir şey yok çünkü senin sınavın bizi ilgilendirmez!!!
Bu ortam Söyle Rahatla olduğu için her türlü ilgilendirir. Sonuçta buranın kullanım amacı budur. Önemli olan burada sizi yada bizi ilgilendirmediği değil, birinci dereceden kullanıcıyı ilgilendirmesi.bu mesaja kızacak bir şey yok çünkü senin sınavın bizi ilgilendirmez!!!
teşekkürler...Bu ortam Söyle Rahatla olduğu için her türlü ilgilendirir. Sonuçta buranın kullanım amacı budur. Önemli olan burada sizi yada bizi ilgilendirmediği değil, birinci dereceden kullanıcıyı ilgilendirmesi.
Sizin tavrınız yanlış. !
anladım.Bu ortam Söyle Rahatla olduğu için her türlü ilgilendirir. Sonuçta buranın kullanım amacı budur. Önemli olan burada sizi yada bizi ilgilendirmediği değil, birinci dereceden kullanıcıyı ilgilendirmesi.
Sizin tavrınız yanlış. !
sıkıntı yok ama sinirlenirsem ban yerim o yüzden çok fazla napim deme lütfen.
sıkıntı yok diyorsun ama bana kızgın attın?sıkıntı yok
sinirlendim.sıkıntı yok diyorsun ama bana kızgın attın?
sinirlendirmemeye dikkat ederimsinirlendim.
birisi napim diyince aşırı gıcık oluyorumsinirlendirmemeye dikkat ederim![]()
tamam api sakinbirisi napim diyince aşırı gıcık oluyorum
Multi üyelikten kalıcı olarak banlandı.@ConfickerBelasi neden banlandı ve ne zaman banlandı? ?
tamam kardeş anladımMulti üyelikten kalıcı olarak banlandı.
![]()
Uçuşan Üyeler
@metopiw Korsancı arkadaşımız yardımsever olmadığımızı düşünüp mesaj atıyor. Mesajın başı bende saklı kalsın.forum.shiftdelete.net
bilmemYa sınavı 14:30'da yapmanın mantığı nedir?
Napim.yakında profesör olacağım!!!?