- Reaksiyon puanı
- 16,617
Teşekkürler.Geçmiş olsun knks
Teşekkürler.Geçmiş olsun knks
sen doçent oldun ben de bugün profesör olacağım![]()
Hadi bakayım, ben 3 günde doçent 1 haftada profesör olmuştum. (Yakında uzun evreye gireceksin dekan ile profesör arasında çoooooooooooooooook fark var.)sen doçent oldun ben de bugün profesör olacağım![]()
ohaHadi bakayım, ben 3 günde doçent 1 haftada profesör olmuştum.
@Berat yapıcı 88 in konularından birinde yazdım hatta. Konunun ismi mesaj kasmayla ilgili birşey.
Konunun linki?@Berat yapıcı 88 in konularından birinde yazdım hatta. Konunun ismi mesaj kasmayla ilgili birşey.
Hala cevap yokKonunun linki?
Nasılsın.Hala cevap yok![]()
Hala cevap yok![]()
iyiyim de bu bir soru, neden soru işareti kullanmadın?Nasılsın.
Boşver, hayat nasıl gidiyor?iyiyim de bu bir soru, neden soru işareti kullanmadın?![]()
iyi.Boşver, hayat nasıl gidiyor?
Boşver diye boşver dedim.iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada servous birisi muhtişim yazdı ben de anlamadığımı söyledim sen de boşver dedin, neden?
ben nefret etmem ama izlemem.Animeden nefret ederim. ?
bir de @NGGYU adlı kullanıcı var. işte o kullanıcı bu mesaja ve @Herobrine'ın mesajına kızabilir.ben nefret etmem ama izlemem.
Hayırlı olsun.sonunda profesör oldum![]()
teşekkürler.Hayırlı olsun.
sen bir de benim kastığıma bak!Sonunda mesajlarımın 2 katı kadar emoji almayı başardım.
Siz bir de Servous'a bakın.sen bir de benim kastığıma bak!
biliyorum ve bana siz demene gerek yokSiz bir de Servous'a bakın.![]()
Bir saygı ifadesi. Kazandığım bir forum alışkanlığı.biliyorum ve bana siz demene gerek yok![]()
saygı ifadesine gerek yok çünkü samimiyizBir saygı ifadesi. Kazandığım bir forum alışkanlığı.![]()