- Reaksiyon puanı
- 16,928
Teşekkürler.Geçmiş olsun knks
Teşekkürler.Geçmiş olsun knks
sen doçent oldun ben de bugün profesör olacağım
Hadi bakayım, ben 3 günde doçent 1 haftada profesör olmuştum. (Yakında uzun evreye gireceksin dekan ile profesör arasında çoooooooooooooooook fark var.)sen doçent oldun ben de bugün profesör olacağım
ohaHadi bakayım, ben 3 günde doçent 1 haftada profesör olmuştum.
 imkansız aga beni mi kandırıyorsun?
 imkansız aga beni mi kandırıyorsun?@Berat yapıcı 88 in konularından birinde yazdım hatta. Konunun ismi mesaj kasmayla ilgili birşey.
Konunun linki?@Berat yapıcı 88 in konularından birinde yazdım hatta. Konunun ismi mesaj kasmayla ilgili birşey.
Hala cevap yokKonunun linki?

Nasılsın.Hala cevap yok
Hala cevap yok

forum.shiftdelete.net

forum.shiftdelete.net
				iyiyim de bu bir soru, neden soru işareti kullanmadın?Nasılsın.

Boşver, hayat nasıl gidiyor?iyiyim de bu bir soru, neden soru işareti kullanmadın?
iyi.Boşver, hayat nasıl gidiyor?
Boşver diye boşver dedim.iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada servous birisi muhtişim yazdı ben de anlamadığımı söyledim sen de boşver dedin, neden?

ben nefret etmem ama izlemem.Animeden nefret ederim. ?
bir de @NGGYU adlı kullanıcı var. işte o kullanıcı bu mesaja ve @Herobrine'ın mesajına kızabilir.ben nefret etmem ama izlemem.
Hayırlı olsun.sonunda profesör oldum
teşekkürler.Hayırlı olsun.
sen bir de benim kastığıma bak!Sonunda mesajlarımın 2 katı kadar emoji almayı başardım.
Siz bir de Servous'a bakın.sen bir de benim kastığıma bak!

biliyorum ve bana siz demene gerek yokSiz bir de Servous'a bakın.

Bir saygı ifadesi. Kazandığım bir forum alışkanlığı.biliyorum ve bana siz demene gerek yok

saygı ifadesine gerek yok çünkü samimiyizBir saygı ifadesi. Kazandığım bir forum alışkanlığı.