Overclocked
Profesör
@Justinianus I The Great, neden öyle sinirlendin ki alkol konusunda?
Yağ kokulu, kara gözlü Bakülüyle öpüşüp toprağına yüz üstü düşmek istiyorum. Nazım hikmetSDN forum`un yeni server PC`lerine Selam verelim arkadaşlar.
İnterneti hiç göçmeyen bilgisuyarlarumuz var ?
Ekli dosyayı görüntüle 142635
Aynı şey olmaması.Sayın @wittroc
Ekli dosyayı görüntüle 142745
Ekli dosyayı görüntüle 142746
Burada komik olan şey nedir?
Bunu belirtebilirdin. Direkt gülücük atmak ne alaka? Sanırsam bir dönem ateist olmam komiğinize gitti.Aynı şey olmaması.Ateizm bir inanç / düşünceyken ateist buna inanan kişi oluyor ya hani.
Nasıl da istediğin yere çekiyorsun, değil mi?Bunu belirtebilirdin. Direkt gülücük atmak ne alaka? Sanırsam bir dönem ateist olmam komiğinize gitti.
İstediğim yere çekmekle alakası yok. Yorum da açıklayıcı bir şekilde belirtebilirken direkt gülücük atmanla ben bunu anlıyorum.Nasıl da istediğin yere çekiyorsun, değil mi?
Kendin bir zamanlar inandığını söylüyorsun ama bilmiyorsun. Bunun üzerine açıklamam gerekmiyor.İstediğim yere çekmekle alakası yok. Yorum da açıklayıcı bir şekilde belirtebilirken direkt gülücük atmanla ben bunu anlıyorum.
Gülücük atman da gerekmiyor. Yanlış anlaşılıyor bak sonraKendin bir zamanlar inandığını söylüyorsun ama bilmiyorsun. Bunun üzerine açıklamam gerekmiyor.
Bak sen, beyimiz yine istediği tarafa çekiyor.Gülücük atman da gerekmiyor. Yanlış anlaşılıyor bak sonraBunu belirttim diye bir küfür etmediğin kaldı. Helal olsun.
İstediğim tarafa çekmekle alakası yok. Dinle ilgili bir içeriğe kahkaha atıyorsun. Ne dememi bekliyorsun? @Creative, moderatörünün bir küfür etmediği kaldı. Gerçekten şaşırdım.Bak sen, beyimiz yine istediği tarafa çekiyor.
Düzgünce düşüncemi belirtiyorum. Ona rağmen üste çıkar şeklinde cevap veriyor. Ne kadar doğru?Fazla uzatmadınız mı? Benim adım neden geçiyor anlamıyorum..
Görev yöneticisinden kapatabilirsin.Beynim durdu.
Beynim durdu.
AnlıyorumSöyle Rahatla V.2 = mesaj kasma konusu![]()
ben bu kısmı bir ara ezberlemiştim.
rage atmak=sinirlenmek?Az önce baya bir rage attım.
sana da.İyi geceler. ??
Küfür etmeden her türlü şeyi söyledim denilebilir.rage atmak=sinirlenmek?
Nick'i neydi bu arkadaşın?Az önce baya bir rage attım. Yok neymiş "ağbi AyYıldızTim hekler forumunuzu, heğpiniz teröristiniz!" 11 yaşında biriydi zaten.
Ben de hep şunu merak etmişimdir insanlar nasıl hafız oluyor gerçekten takdir edilmesi gerekir o hafıza nasıl bir hafızadır ki 600 sayfa hiç takılmadan okuyorlar helal olsun gel de hayran olmaben bu kısmı bir ara ezberlemiştim.