Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,431
Abi konu etiketini diyorum(cevap yok mu?)Derken?
Nasıl bir şey denediniz?O an canım öyle istemişti.
Bir şey denemiştik. Öyle kaldı.
Gizli bilgi dostum sorgulamaNasıl bir şey??
Kaç senedir duyuyorum bu hatayı ama ne olduğunu hiç bişlmiyorumBugün Rx570'im durduk yere Wattman verdi. 19.20 surum kullanıyorum. Devam ederse driver güncelleyeceğim.
nedir bu watmann? AMD'nin baş belası gibi duruyor.Bugün Rx570'im durduk yere Wattman verdi. 19.20 surum kullanıyorum. Devam ederse driver güncelleyeceğim.
Bende ilk başta hiç bir şey bilmiyordum ama zamanla öğrendim. Şimdi de modlu olarak oynuyorum. Modsuz pek güzel değil. Yani modlu daha eğlenceli oluyor.Minecraft demo oynuyorum. Tam bir "noob"um. Ölüyorum sürekli.
PC normal bir şekilde çalışırken birden ekran gidiyor. PC kapanıyor. Fan son devire dayanıyor. Ve Windows tekrar açılıyor. Amd konsol panelinde Wattman diye bir bildirim geliyor.nedir bu watmann? AMD'nin baş belası gibi duruyor.
Bu hatanın sebebi ne ki aşırı bruh bir hataPC normal bir şekilde çalışırken birden ekran gidiyor. PC kapanıyor. Fan son devire dayanıyor. Ve Windows tekrar açılıyor. Amd konsol panelinde Wattman diye bir bildirim geliyor.
@bang1
AMD ve usta yazılımcılarıBu hatanın sebebi ne ki aşırı bruh bir hata
Ben donanımsaldır diye düşünmüştüm buda driverların sorunu yaniAMD ve usta yazılımcıları
Evet, donanımsal olarak taş gibi kartBen donanımsaldır diye düşünmüştüm buda driverların sorunu yani
O şikayet işini nasıl yaptınız söyler misiniz? Bende biri için yapmayı düşünüyorum da.Arkadaşlar internet üzerinden küfür ederken, bir kere daha düşünün. Tek bir form ile şikayet ettim birisini. (tatlı sözlük yazarı haha) Uğraşsın dursun