Yaşadığın yerin konumunu bir zahmet bilTürkiye haritasını ezbere biliyorum?.
Yaşadığın yerin konumunu bir zahmet bilTürkiye haritasını ezbere biliyorum?.
Ben 12 yaşındayım.Bu forumda çocuk kullanıcı var mı?
Forum +15. 13 yaşında olduğum için kabul etmiyordu.@XaranX, fake yaş girmişsin?.
İyi geceler.Neyse gözümü açamıyorum. Uykum var, hadi hepinize iyi geceler.
Ben forumun gizemli üyesiyim o zaman.Forum +15. 13 yaşında olduğum için kabul etmiyordu.
Beni neden kabul etmediBen forumun gizemli üyesiyim o zaman.
Ekli dosyayı görüntüle 140337
ÇünküüüüüBeni neden kabul etmedi
Yüksek bir hedef değil ki. Yaz tatili başlamadan 5000 olurum herhalde. Yaz tatilinin sonunda ise Rektör olmayı planlıyorum.@NGGYU, Profesör olmaya yakınsın. Başarılar.
Foruma kayıt olalı 1 saat oluyor. 32 yorum 63 ifade.Çünküüüüü
önce yaşımı 19 girip sonra kendimi raporlayarak düzelttirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüksek bir hedef değil ki. Yaz tatili başlamadan 5000 olurum herhalde. Yaz tatilinin sonunda ise Rektör olmayı planlıyorum.
İlk haftalarımda prof olmuştum da sonradan zorlaşıyor biraz bide sıkıp mesaj atmmaya başlıyorsunYüksek bir hedef değil ki. Yaz tatili başlamadan 5000 olurum herhalde. Yaz tatilinin sonunda ise Rektör olmayı planlıyorum.
technxxxx e üyemisin?Ben de yaşımı 34 girip özel konuşma ile Creative'dan yardım istemiştim. Şimdi yaşım 12 görünüyor ?. Ayrıca kullanıcı ismimi neden Herobrine yaptım? Anlamadım. Kullanıcı adımı şu yapacaktım;
AhmetRyzen: SDN Edition
Yapacaktım. Çünkü diğer forumlarda AhmetRyzen olarak bilinirim?.
Galiba evet, hatırlıyorum sanki AhmetRyzen'ı.technxxxx e üyemisin?
Orada görmüştüm seni@NGGYU, ben oyum. Karşınızda AhmetRyzen var.
Gizli bilgi olmaz@XaranX, sen kimdin?
SDN'de AhmetRyzen diye biri vardı diye hatırlıyorum. Multi değilsin di mi?@NGGYU, ben oyum. Karşınızda AhmetRyzen var.
Merhaba beyefendi.SDN'de AhmetRyzen diye biri vardı diye hatırlıyorum. Multi değilsin di mi?
Gizli bilgi ):
Şansa bak, benim de gizli bilgi.
Çok tanıdık geliyor ama sana inanıyorum.@Overclocked, hayır. Yemin ederim ki.
Merhaba bay XaranX. Tanıştığıma çok memnun oldum. Böyle kibar ve nazik bir İstanbul beyefendisini, burada gördüğüm için, mutluluk duydum.Merhaba beyefendi.
Ben de sizin gibi bir beyefendiyi burada görmekten onur duydum efendim.Çok tanıdık geliyor ama sana inanıyorum.
Merhaba bay XaranX. Tanıştığıma çok memnun oldum. Böyle kibar ve nazik bir İstanbul beyefendisini, burada gördüğüm için, mutluluk duydum.